Je bent hier: Aan de slag > Verbinden met wifi

De M600 verbinden met wifi

Als je de M600 met een wifi-netwerk verbindt, kun je de Google Play Store app gebruiken op je M600 om de Polar app bijgewerkt te houden en om meer apps naar je Wear OS by Google smartwatch te downloaden.

Alleen van toepassing op een met een Android-telefoon gekoppelde Polar M600

Je M600 kan automatisch verbinding maken met opgeslagen wifi-netwerken als de Bluetooth-verbinding met je telefoon verbroken wordt. Als je Android-telefoon verbonden is met een wifi-netwerk of mobiel netwerk en je M600 is verbonden met een wifi-netwerk, kan je smartwatch gesynchroniseerd blijven met je telefoon en kun je meldingen op je M600 ontvangen, zelfs als je je telefoon in een andere ruimte achterlaat.

Je telefoon en je M600 delen gegevens via Wear OS by Google-cloudsynchronisatie. Je moet cloudsynchronisatie dus inschakelen in de Wear OS by Google-app op je telefoon.

Wear OS by Google-cloudsynchronisatie inschakelen

1. Open de Wear OS by Google-app op je telefoon en tik op het pictogram Instellingen.
  2. Tik op Privacy en persoonlijke gegevens.
  3. Tik vervolgens op Cloudsynchronisatie.
  4. Schuif de schakelaar naar Aan.

Van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met zowel Android-telefoons als iPhones

De M600 met een wifi-netwerk verbinden

1. Zorg ervoor dat het display van je M600 actief is en dat je op het startscherm bent.
  2. Veeg in het scherm vanaf de bovenkant omlaag om het menu Snelle instellingen te openen.
  3. Tik op het pictogram Instellingen.
  4. Blader door het menu Instellingen om Connectiviteit te zoeken en hierop te tikken.
  5. Tik op Wifi.
  6. Tik op +Netwerk toevoegen.
  7. Wacht totdat de smartwatch beschikbare wifi-netwerken gevonden heeft en tik op het netwerk waarmee je verbinding wilt maken.
  8. Als het gekozen netwerk om een wachtwoord vraagt, moet je dit invoeren op je telefoon.. Tik op Invoeren op telefoon, voer daarna het wachtwoord voor het wifi-netwerk in op je telefoon en tik op Verbinden.

Wifi in- en uitschakelen

1. Ga naar de app Instellingen en tik op Connectiviteit.
  2. Tik op Wifi.
  3. Tik op Wifi om te schakelen tussen Wifi automatisch en Wifi uitschakelen

De batterij van je M600 gaat langer mee als je het gebruik van wifi uitschakelt op je smartwatch.

Blader door het wifi-menu en tik op Info over wifi voor meer informatie over wifi op je draagbare apparaat of ga naar de site Helpcentrum van Wear OS by Google.