Je bent hier: De M600 gebruiken > Communicatie > Sms-berichten

Sms-berichten

Sms-berichten lezen op je M600

Als je meldingen voor sms-berichten op je telefoon gebruikt, zie je een melding op je M600 wanneer je een nieuw sms-bericht krijgt.

Een sms-bericht lezen

• Tik op de melding.

Sms-berichten op je M600 beantwoorden

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Je kunt sms-berichten beantwoorden vanaf je pols.

Een sms-bericht beantwoorden

1. Tik op de melding om het gehele bericht weer te geven.
  2. Veeg vanaf de onderkant van het scherm omhoog om alle beschikbare acties weer te geven.
  3. Tik op Beantwoorden.
  4. Kies of je je bericht wilt inspreken of typen, dan wel een emoji wilt tekenen. Of kies een van de vooraf gedefinieerde antwoorden door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen.

Als je je bericht inspreekt of emoji's gebruikt, verstuur je je bericht door op het vinkje te tikken. Als je je antwoord met het toetsenbord typt, tik je op het pijlpictogram om je bericht te verzenden. Tik op een vooraf gedefinieerd bericht om het te verzenden.

Ga naar het Helpcentrum van Wear OS by Google voor instructies voor het beantwoorden van een sms-bericht met emoji.

Sms-berichten versturen vanaf je M600

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Je kunt vanaf je M600 ook sms-berichten versturen naar mensen in je contactpersonenlijst. De M600 noemt de contactpersonen die je in je Google contactpersonen hebt opgeslagen.

Een sms-bericht versturen

1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Contactpersonen.
  2. Zoek de naam van de gewenste contactpersoon en tik erop.
  3. Blader door de details van de contactpersoon om de verschillende typen opties voor contact te zoeken en tik op het sms-pictogram.
  4. Spreek daarna het bericht in dat je wilt versturen.
  5. Tik op Verzenden.

Ga naar het Helpcentrum van Wear OS by Google voor instructies om Google Assistant te vragen een sms-bericht te versturen en om te zien welke andere apps je kunt gebruiken om berichten te versturen.