Je bent hier: Trainen met Polar > Favorieten

Favorieten

Je kunt je favoriete trainingsdoelen opslaan en beheren in de Polar Flow webservice, onder Favorieten. De Polar app op je M600 kan maximaal 20 favorieten tegelijk bevatten. In de Polar app kun je je favoriete trainingsdoelen vinden door onder Training in de lijst met sportprofielen naar links te vegen. Als je meer dan 20 favorieten hebt in de webservice, worden de eerste 20 van de lijst bij het synchroniseren naar de Polar app overgebracht. Je kunt de volgorde van je favorieten wijzigen door ze te slepen en neer te zetten in de webservice. Kies de favoriet die je wilt verplaatsen en sleep deze naar de plaats waar je hem wilt hebben in de lijst.

Je favoriete trainingsdoelen beheren in de Polar Flow webservice

Een trainingsdoel aan Favorieten toevoegen

1. Maak een trainingsdoel.
  2. Klik op Aan favorieten toevoegen voordat je het nieuwe trainingsdoel Opslaat.

Het trainingsdoel wordt aan je favorieten toegevoegd.

OF

1. Open een bestaand doel uit je Logboek.
  2. Klik op Aan favorieten toevoegen.

Het trainingsdoel wordt aan je favorieten toegevoegd.

Een favoriet bewerken

1. Klik op het pictogram Favorieten rechtsboven naast je naam. Al je favoriete trainingsdoelen worden weergegeven.
  2. Klik op de favoriet die je wilt bewerken en klik daarna op Bewerken.
  3. Nadat je alle nodige wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Wijzigingen bijwerken.

Een favoriet verwijderen

1. Klik op het pictogram Favorieten rechtsboven naast je naam. Al je favoriete trainingsdoelen worden weergegeven.
  2. Klik op het pictogram Verwijderen rechtsboven in het trainingsdoel om het uit de favorietenlijst te verwijderen.

Zie Je training plannen voor instructies over hoe je een favoriet als een gepland trainingsdoel kunt gebruiken. Zie Een trainingssessie starten voor informatie over hoe je een trainingssessie met een doel kunt starten.