Je bent hier: Instellingen > De Polar app bijwerken

De Polar app bijwerken

De volgende instructies zijn ook van toepassing op het bijwerken van de app Polar wijzerplaten.

De Polar app op je M600 wordt bijgewerkt via de Play Store op je smartwatch.
Gebruikers van een Android-telefoon: Om de Play Store te kunnen gebruiken op je smartwatch, moet je M600 verbonden zijn met een wifi-netwerk of via Bluetooth verbonden zijn met je telefoon met internetverbinding.
iPhone-gebruikers: Om de Play Store te kunnen gebruiken, moet je M600 verbonden zijn met een wifi-netwerk.

Door de Play Store app de apps automatisch te laten bijwerken zorg je dat ook de Polar app op je M600 altijd over de laatste verbeteringen en correcties beschikt.

Als de modus Automatisch bijwerken is uitgeschakeld in de Play Store app op je M600, ontvang je een melding op je M600 wanneer een nieuwe update beschikbaar is voor de Polar app. Let op: de Polar app heeft de naam Polar Flow - Activity & Sports in de Play Store! Volg de instructies hierna om de app handmatig bij te werken.

De Polar app handmatig bijwerken

1. Tik op de melding over de beschikbare update voor Polar Flow - Activity & Sports om de Play Store te openen.
  2. Tik onder Updates op Polar Flow - Activity & Sports.
  3. Blader omhoog en tik op Bijwerken om de update te downloaden naar je smartwatch.

Je ontvangt een melding zodra de update voor Polar Flow - Activity & Sports is geïnstalleerd op je M600. Je ontvangt ook een melding dat de Polar app is bijgewerkt.

Zie ook het hoofdstuk Systeemsoftware bijwerken in deze gebruiksaanwijzing en het antwoord op de vraag Hoe kan ik de softwareversies van mijn M600 controleren op de ondersteuningspagina's van Polar.