Je bent hier: Instellingen > Systeemsoftware bijwerken

Systeemsoftware bijwerken

Je Polar M600 werkt met Wear OS by Google. Je krijgt automatisch een melding op je M600 als er een systeemupdate voor Wear OS by Google beschikbaar is. De update wordt gedownload naar je M600 zodra je smartwatch aan de oplader ligt en via Bluetooth verbonden is met je telefoon, en je telefoon een internetverbinding heeft.

Je kunt ook vanaf je smartwatch handmatig controleren of er een software-update voor Wear OS by Google beschikbaar is.

Handmatig controleren op een update

1. Ga naar de app Instellingen en tik op Systeem.
  2. Tik op Info over.
  3. Blader door de lijst en tik op Systeemupdates.

Op de M600 verschijnt een melding “Systeem is bijgewerkt” of “Systeemupdate beschikbaar”. Als er een nieuwe update beschikbaar is, wordt de download gestart zodra je smartwatch aan de oplader ligt en via Bluetooth is verbonden met je telefoon, en je telefoon een internetverbinding heeft.

De software-update installeren

Nadat de systeemupdate is gedownload naar je M600, ontvang je een melding dat de update kan worden geïnstalleerd.

1. Tik op de melding.
  2. Tik op het vinkje om de installatie te starten.

Je smartwatch wordt opnieuw gestart en het Android-systeem wordt bijgewerkt

Zie ook het hoofdstuk De Polar app bijwerken in deze gebruiksaanwijzing en het antwoord op de vraag Hoe kan ik de softwareversies van mijn M600 controleren op de ondersteuningspagina's van Polar.