Je bent hier: Polar functies > Zwemmen

Zwemmen

De Polar M600 is waterbestendig tot 10 meter en kan tijdens het zwemmen worden gedragen.

Wanneer je een zwemsessie registreert met de Polar app, kan water verhinderen dat de op de pols gebaseerde hartslagmeting optimaal werkt. Maar de Polar app blijft tijdens het zwemmen je activiteitsgegevens van je polsbewegingen verzamelen en je kunt ook zwemgegevens verkrijgen van je zwemsessies.

Omdat Bluetooth niet in water werkt, kun je tijdens het zwemmen met de M600 geen Polar hartslagsensor met een borstband gebruiken.