Je bent hier: Trainen met Polar > Trainen met de Polar app > Na de training

Na de training

Bekijk direct een analyse en krijg een gedetailleerd inzicht in je training met de Polar app, de Polar Flow app en de Polar Flow webservice.

Trainingsoverzicht op je M600

Na elke trainingssessie wordt er direct een trainingsoverzicht van je sessie weergegeven op je draagbare apparaat.

Welke informatie wordt weergegeven in het overzicht, is afhankelijk van het sportprofiel. Je kunt onder andere de volgende gegevens bekijken:

Duur: De duur van de sessie.
Afstand (indien van toepassing op je sport): In de sessie afgelegde afstand.
Gemiddelde hartslag: Je gemiddelde hartslag tijdens de sessie.
Maximale hartslag: Je maximale hartslag tijdens de sessie.
Gemiddeld tempo/gemiddelde snelheid (indien van toepassing op je sport): Het gemiddelde tempo of de gemiddelde snelheid van de sessie.
Maximaal tempo/maximale snelheid (indien van toepassing op je sport): Het maximale tempo of de maximale snelheid van de sessie.
Gemiddelde trap-/pasfrequentie: Je gemiddelde trap-/pasfrequentie voor de sessie.
Maximale trap-/pasfrequentie: Je maximale trap-/pasfrequentie tijdens de sessie.
Maximale hoogte: Je maximale hoogte boven zeeniveau tijdens de sessie.
Gestegen meters/feet: Je gestegen meters/feet tijdens de sessie.
Gedaalde meters/feet: Je gedaalde meters/feet tijdens de sessie.
Calorieën: Tijdens de sessie verbrande calorieën.
Vetverbrand.-% van calorieën: Van vet tijdens een training verbruikte calorieën uitgedrukt in percentage van het totale aantal tijdens de sessie verbruikte calorieën.
Hartslagzones: De trainingstijd die je in de verschillende hartslagzones hebt doorgebracht.
Running Index: De klasse en numerieke waarde van je hardloopprestatie Lees meer bijzonderheden in het hoofdstuk Running Index.
Trainingsbelasting: De berekende inspanning van je trainingssessie.
Training Benefit: Feedback over de effectiviteit van je trainingssessie.

Je kunt je trainingsoverzicht later weergeven in Mijn dag.

Je trainingsoverzicht later bekijken

1. Druk op de knop aan de voorzijde om de Polar app te openen.
  2. Veeg omhoog en tik op Mijn dag.
  3. Veeg omlaag om de trainingssessies van vandaag te bekijken.
  4. Tik op de sessie die je wilt bekijken in de overzichtsweergave.

Je kunt alleen de trainingsoverzichten van vandaag bekijken in de Polar app. Je kunt al je trainingen en een meer gedetailleerde analyse ervan bekijken in de Polar Flow app of de webservice.

Trainingsgegevens in de Polar Flow app

Analyseer na elke sessie je gegevens in één oogopslag op je telefoon. De Polar app op je M600 synchroniseert je trainingsgegevens automatisch met de Polar Flow app nadat je een trainingssessie hebt voltooid.

Zie Polar apps en services en Synchroniseren voor meer informatie.

Trainingsgegevens in de Polar Flow webservice

Met de Polar Flow webservice kun je elk detail van je training analyseren en meer inzicht krijgen in je prestaties. Volg je vorderingen en deel je beste sessies met anderen.

Zie Polar apps en services en Synchroniseren voor meer informatie.