Je bent hier: Polar functies > Pasfrequentie vanaf de pols

Pasfrequentie vanaf de pols

Pasfrequentie vanaf de pols biedt je de optie om je pasfrequentie te verkrijgen zonder een afzonderlijke stride sensor. Je pasfrequentie wordt gemeten met een ingebouwde versnellingsmeter voor je polsbewegingen.

Pasfrequentie vanaf de pols is leverbaar voor de volgende sporten. Wandelen, joggen, hardlopen, road running, hardlopen op de baan, hardlopen op loopband en ultralopen.

Om tijdens een trainingssessie je pasfrequentie te zien ga je naar de Polar Flow app > Sportprofielen > tik op het sportprofiel dat je wilt bewerken > Instellingen wijzigen / Bewerken > voeg Pasfrequentie toe aan de Trainingsweergave van het sportprofiel dat je gebruikt tijdens het hardlopen. Je kunt de instellingen van het sportprofiel ook wijzigen in de Polar Flow webservice > Sportprofielen > Bewerken. Na de trainingssessie zie je de gemiddelde en maximale pasfrequentie in het trainingsweergave in de Polar app op je M600 en in de Polar Flow app en de Polar Flow webservice.

Voor deze functie heb je ten minste versie 1.4 van de Polar app nodig op je M600 gekoppeld met een Android-telefoon, of ten minste versie 2.0 van de Polar app op je M600 gekoppeld met een iPhone.

Zie de ondersteuningspagina's van Polar voor meer informatie over het gebruik van de pasfrequentie bij je training.