Je bent hier: De M600 gebruiken > Communicatie > Telefoongesprekken

Telefoongesprekken

Let op: je telefoon moet via Bluetooth verbonden zijn met je M600 voordat je inkomende oproepen op je smartwatch kunt zien en je telefoongesprekken kunt starten via de M600.

Inkomende oproepen op je M600 behandelen

Als je wordt gebeld, kun je op het display van je M600 zien wie er belt. Je kunt de oproep vanaf je M600 weigeren.

Een inkomende oproep weigeren

• Tik op het pictogram om de oproep op het scherm van je M600 te weigeren.

Telefoongesprekken starten vanaf je M600

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Je kunt vanaf je M600 telefoongesprekken starten met mensen in je contactpersonenlijst. De M600 noemt de contactpersonen die je in je Google contactpersonen hebt opgeslagen.

Een telefoongesprek starten

1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Contactpersonen.
  2. Zoek de naam van de gewenste contactpersoon en tik erop.
  3. Blader door de details van de contactpersoon om de verschillende typen opties voor contact te zoeken en tik op het telefoonpictogram.
  4. Het telefoongesprek wordt gestart op je telefoon. Gebruik je telefoon om te communiceren.

Je kunt Google Assistant ook vragen te bellen naar contactpersonen die je in je Google Contactpersonen hebt opgeslagen. In het Helpcentrum van Wear OS by Google vind je meer informatie over het gebruik van Google Assistant in combinatie met Wear OS by Google.