Je bent hier: De M600 gebruiken > Communicatie > E-mails

E-mails

Zie hierna voor meer details over de behandeling van e-mails op een met een iPhone gekoppelde M600.

E-mails lezen op je M600

Als je meldingen voor e-mails gebruikt op je telefoon, zie je een melding op je M600 wanneer je nieuwe e-mail ontvangt.

E-mails lezen

• Tik op de melding.

E-mails beantwoorden vanaf je M600

Je kunt e-mails beantwoorden met je M600.

E-mails beantwoorden

1. Tik op de melding om de gehele e-mail weer te geven.
  2. Veeg vanaf de onderkant van het bericht omhoog om alle beschikbare acties weer te geven.
  3. Tik op Beantwoorden en kies of je je bericht wilt inspreken of typen, dan wel een emoji wilt tekenen.

Als je je bericht inspreekt of emoji's gebruikt, verstuur je je bericht door op het vinkje te tikken. Als je je antwoord met het toetsenbord typt, tik je op het pijlpictogram om je e-mail te verzenden.

E-mails versturen vanaf je M600

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een Android-telefoon

Je kunt Google Assistant vragen een e-mail te sturen naar de contactpersonen die je in Google Contactpersonen hebt opgeslagen. In het Helpcentrum van Wear OS by Google vind je meer informatie over het gebruik van Google Assistant in combinatie met Wear OS by Google.

E-mails op een M600 gekoppeld met een iPhone

Als je Gmail gebruikt, kun je Uitgebreide Gmail-cards inschakelen. Daarmee kun je e-mails lezen, e-mails beantwoorden en e-mails verwijderen of archiveren via je M600.

Uitgebreide Gmail-cards inschakelen

1. Open de Wear OS by Google-app op je telefoon en tik op het pictogram Instellingen.
  2. Tik op E-mailkaarten.
  3. Gebruik de schakelaar om Uitgebreide Gmail-kaarten in te schakelen.
  4. Ga terug naar het menu Instellingen en tik op Gereed