Je bent hier: Instellingen > Taalinstelling

Taalinstellingen

Tijdens de configuratie kun je kiezen welke taal je wilt gebruiken op je M600. Je kunt kiezen uit de volgende talen:

• Kantonees (Hongkong)
  • Deens
  • Nederlands
  • Engels (VS, VK)
  • Fins
  • Frans (Frankrijk, Canada)
  • Duits
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Mandarijn (Taiwan)
  • Noors (Bokmål)
  • Pools
  • Portugees (Brazilië)
  • Russisch
  • Spaans (VS, Spanje, Midden-Amerika)
  • Zweeds
  • Thai
  • Turks
  • Vietnamees

Let op: uiteindelijk kopieert je smartwatch de taalinstelling van je telefoon. Als je dus op je M600 een andere taal kiest dan de taal die je op je telefoon gebruikt, schakelt je horloge over op de taal van je telefoon. Dit gebeurt niet als de taal van je telefoon niet wordt ondersteund op de M600. In dat geval ontvang je op je horloge een melding dat je taalinstelling niet wordt ondersteund. Je kunt de andere taal blijven gebruiken op je smartwatch.

De taal op je M600 wijzigen

• Wijzig de taal die je op je gekoppelde telefoon gebruikt.

De Polar app op je M600 ondersteunt niet alle talen die beschikbaar zijn voor Wear OS by Google. Als gevolg daarvan is de taal van de Polar app op je smartwatch Engels (VS) als je op je M600 een van de niet-ondersteunde talen kiest.

Naast Engels (VS) worden de volgende talen ondersteund door de Polar app:

• Nederlands
  • Deens
  • Fins
  • Frans (Frankrijk)
  • Duits
  • Indonesisch
  • Italiaans
  • Japans
  • Koreaans
  • Noors (Bokmål)
  • Pools
  • Portugees (Portugal)
  • Russisch
  • Spaans (Spanje)
  • Zweeds
  • Turks