Je bent hier: De M600 gebruiken > Menustructuur > Menu met apps > Herinneringen

Herinneringen

Herinneringen worden opgeslagen in de Google-app Agenda.

iPhone-gebruikers: Je kunt de Google-app Agenda installeren via de App Store. Hiervoor moet je je bij de app Agenda aanmelden met hetzelfde Google-account als je gebruikt voor de Wear OS by Google-app.

Aanmelden bij de app Agenda

1. Je kunt de Google-app Agenda op je iPhone installeren via de App Store.
  2. Open de app en meld je aan met hetzelfde Google-account als je gebruikt voor de Wear OS by Google-app.
  3. Tik op AAN DE SLAG.

Je kunt je M600 je eraan laten herinneren dat je iets moet doen op een bepaalde tijd of locatie. Herinneringen verschijnen op de M600 als meldingen.

Een herinnering instellen

1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Herinneringen.
  2. Tik op het pluspictogram.
  3. Spreek je taak in met een tijd of locatie. Zeg bijvoorbeeld “De nieuwe tv-serie kijken om zeven uur”.

Een herinnering markeren als voltooid via de app

1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Herinneringen.
  2. Veeg de herinnering die je wilt archiveren naar links of naar rechts.