Je bent hier: Instellingen > Opnieuw opstarten en resetten

Opnieuw opstarten en resetten

Je wordt aangeraden de M600 regelmatig uit te schakelen, zoals je ook bij andere elektronische apparaten zou doen.

Als je problemen ondervindt met je M600, probeer hem dan opnieuw op te starten. Als je je smartwatch opnieuw opstart, gaan je instellingen en persoonlijke gegevens niet verloren.

De M600 opnieuw opstarten

1. Ga naar de app Instellingen en tik op Systeem.
  2. Tik op Opnieuw opstarten.
  3. Bevestig dat je het horloge opnieuw wilt opstarten door op het vinkje te tikken.

OF

• Houd de zijknop ingedrukt tot het Polar logo verschijnt.

Soms helpt het niet om een elektronisch apparaat opnieuw op te starten. Als het je bijvoorbeeld niet lukt een verbroken verbinding tussen je M600 en je telefoon te herstellen en je onze andere tips voor probleemoplossing hebt geprobeerd maar nog steeds geen verbinding kunt maken, kun je de koppeling tussen je M600 en je telefoon opheffen en je M600 resetten naar de fabrieksinstellingen.

Let op: als je de M600 reset, worden alle persoonlijke gegevens en instellingen gewist en moet je hem opnieuw configureren voor gebruik!

Om je M600 te resetten naar de fabrieksinstellingen, moet je de koppeling tussen je smartwatch en je telefoon opheffen en de M600 resetten volgens de onderstaande instructies.

Gebruikers van een Android-telefoon

De koppeling tussen de M600 en je telefoon opheffen en je M600 resetten

1. Open Instellingen in Wear OS by Google op je telefoon.
  2. Tik op Polar M600 onder Apparaatinstellingen.
  3. Tik op HORLOGE ONTKOPPELEN.
  4. Bevestig dat je de koppeling wilt verbreken door op HORLOGE ONTKOPPELEN te tikken. Je horloge wordt nu ook gereset.

De M600 en je telefoon opnieuw koppelen

1. Open Wear OS by Google op je telefoon.
  2. Volg de instructies op het scherm om de M600 en je telefoon weer te koppelen, of raadpleeg de instructies in het hoofdstuk Je M600 configureren. Vergeet niet je M600 ook weer te configureren in de Polar Flow app!

iPhone-gebruikers

De koppeling tussen de M600 en je telefoon opheffen

1. Tik in de Instellingen op je telefoon op Bluetooth.
  2. Zoek je Wear OS by Google-apparaat in de lijst en tik op "i".
  3. Tik op Vergeet dit apparaat om de koppeling te verbreken.
  4. Bevestig dat je de koppeling wilt verbreken door op Vergeet apparaat te tikken.

De M600 resetten naar de fabrieksinstellingen

1. Ga naar de app Instellingen en tik op Systeem.
  2. Tik op Loskoppelen & resetten.
  3. Bevestig dat je het horloge wilt resetten door op het vinkje te tikken.

De M600 en je telefoon opnieuw koppelen

1. Tik in Wear OS by Google op je telefoon op de drie puntjes rechtsboven in de hoek.
  2. Tik op Koppelen met nieuw draagbaar apparaat.
  3. Volg de instructies op het scherm om de M600 en je telefoon weer te koppelen, of raadpleeg de instructies in het hoofdstuk Je M600 configureren. Vergeet niet je M600 ook weer te configureren in de Polar Flow app!