Je bent hier: De M600 gebruiken > De M600 bedienen > Knopfuncties

Knopfuncties van de M600

De Polar M600 heeft twee knoppen: de knop aan de voorzijde en de zijknop.

1. Knop voorzijde
  2. Zijknop
  3. Touchscreen

Knop voorzijde

Met de knop aan de voorzijde kun je de Polar app eenvoudig gebruiken tijdens je trainingssessie. Je kunt de knop aan de voorzijde gebruiken voor de volgende handelingen:

• De Polar app snel openen via het startscherm
  • Training openen in het menu van Polar app.
  • De gewenste sport kiezen en de trainingssessie starten in de lijst van sportprofielen.
  • Een handmatige ronde markeren tijdens de training.
  • De trainingssessie pauzeren.
  • De trainingssessie stoppen.
  • De Polar app verlaten na de training.

Zie Navigeren in de Polar app voor meer informatie.

De knop aan de voorzijde is vooraf ingesteld voor het navigeren in de Polar app op je M600. Desgewenst kun je de app wijzigen in de functie waarmee je de onderste knop wilt starten. Ga op je M600 naar Instellingen > Personalisatie > Hardwareknop aanpassen > Onderste > tik op je gewenste app.

Zijknop

De zijknop heeft diverse functies:

• Druk eenmaal op de knop om het scherm van je M600 te activeren.
  • Druk eenmaal op de knop in het actieve startscherm om het menu met apps te openen.
  • Druk eenmaal op de knop vanaf een willekeurige plaats in de smartwatch om naar het startscherm te gaan.
  • Druk als het horloge in de theatermodus is eenmaal op de knop om het scherm weer in te schakelen.
  • Houd de knop ingedrukt tot het horloge trilt om Google Assistant te openen.
  • Houd de knop ingedrukt tot het scherm wordt uitgeschakeld om je smartwatch uit te schakelen.
  • Als de M600 is uitgeschakeld, houd je de knop ingedrukt om de M600 weer in te schakelen.
  • Houd de knop ingedrukt tot je het Polar logo ziet om de smartwatch opnieuw op te starten.