Je bent hier: De M600 gebruiken > Muziek

Muziek op de M600

Muziek op je telefoon beheren

Je kunt vanaf de M600 de muziek regelen die je op je telefoon afspeelt. Als je muziek gaat afspelen op je telefoon, verschijnt een melding van muziekregelaars op het startscherm van je M600. Je kunt de M600 gewoon blijven gebruiken bij het afspelen van muziek. Druk op de zijknop of veeg de muziekregelaars omlaag om je normale startscherm weer te geven. Je kunt terug naar de melding van muziekregelaars door omhoog te vegen vanaf de onderzijde van het startscherm.

Muziekregelaars op je smartwatch

• Je kunt liedjes overslaan en de muziek pauzeren en opnieuw starten.
  • Tik op de melding van muziekregelaars en veeg omhoog om het volume te regelen.
  • Afhankelijk van de muziek-app die je gebruikt, kun je mogelijk omhoog vegen voor meer opties, zoals door muziek bladeren en afspeellijsten afspelen.

Zie in het hoofdstuk Tijdens de training ook hoe je de muziek kunt regelen terwijl je traint zonder de Polar app te verlaten.

Offline muziek

Als je M600 is gekoppeld met een Bluetooth-audioapparaat, kun je ook muziek downloaden naar je M600 en deze muziek ook beluisteren als de M600 niet verbonden is met je telefoon*, bijvoorbeeld als je gaat hardlopen of fietsen en je je telefoon liever thuis laat. Ga naar het Helpcentrum van Wear OS by Google voor meer instructies voor het beluisteren van muziek zonder je telefoon.

*Offline muziek is niet beschikbaar in China, Hongkong en Taiwan.