Je bent hier: Trainen met Polar > Menustructuur van de Polar app

Menu van Polar app

Training

Hier start je je trainingssessies. Open Training om een lijst weer te geven van de sportprofielen in de Polar app. Hier kun je de gewenste sport kiezen.

Je kunt de selectie sportprofielen in de Polar app op je M600 bewerken via de Polar Flow app of de Polar Flow webservice. Tik in het menu van de mobiele app op Sportprofielen. Of ga naar flow.polar.com, klik op je naam rechtsboven in de hoek en kies Sportprofielen. Zowel in de mobiele app als in de webservice kun je sporten toevoegen en verwijderen en de lijst ordenen zodat je favoriete sporten eenvoudig te selecteren zijn op je M600.

Om te beginnen met trainen, wacht je tot je hartslag wordt weergegeven naast het sportpictogram. Als je gekozen sportprofiel GPS ondersteunt, wordt het GPS-pictogram ook weergegeven. De groene cirkel om het GPS-pictogram stopt met draaien zodra het GPS-signaal is gevonden. Druk op de knop aan de voorzijde of tik op het pictogram om de sport te selecteren. De trainingssessie begint.

Mijn dag

Je kunt de voortgang van je dagelijkse activiteit zien in het startscherm van je M600 als je de Polar wijzerplaten gebruikt, zoals “Polar Jumbo”. In Mijn dag kun je je dagelijkse activiteit in meer detail bekijken en zie je ook je trainingssessies van die dag.

Open Mijn Dag om je activiteitsstatus NU te bekijken. Hier zie je het percentage dat je tot nu toe hebt bereikt van je dagelijkse activiteitsdoel. Je voortgang wordt ook gevisualiseerd in de activiteitsbalk die zich geleidelijk wordt vult. Bovendien zie je het aantal stappen dat je hebt gezet, de afstand die je hebt afgelegd en het aantal calorieën dat je hebt verbrand.

Blader door het menu van Mijn dag om je afgeronde trainingssessies van die dag en nog geplande trainingssessies die je hebt gemaakt in de Polar Flow webservice of in de Polar Flow app te bekijken. Je kunt de afgeronde sessies openen om ze in meer detail te bekijken.

Mijn hartslag

Hier kun je snel je huidige hartslag zien zonder een trainingssessie te starten. Doe de polsband strakker, tik op het pictogram en na een ogenblik wordt je huidige hartslag weergegeven.

Veeg naar rechts om het menu van de Polar app te verlaten of druk op de aan-uitknop aan de zijkant om terug te keren naar het beginscherm.

Synchroniseren

Alleen van toepassing op een Polar M600 gekoppeld met een iPhone

De Polar app op je M600 synchroniseert je trainings- en activiteitsgegevens automatisch met de Polar Flow app nadat je een trainingssessie hebt afgerond. Als je niet traint met de Polar app en je je activiteitsgegevens wilt bekijken in de mobiele app, moet je de gegevens handmatig synchroniseren. Dit kun je doen door op het pictogram Synchroniseren te tikken.. Op je M600 wordt Bezig met synchroniseren weergegeven tijdens de synchronisatie, en Voltooid na een geslaagde synchronisatie.

Wanneer de Polar app op je M600 wordt gesynchroniseerd met de mobiele app, worden je trainings- en activiteitsgegevens ook automatisch via een internetverbinding gesynchroniseerd met de webservice.