Fit

Met de app Google Fit™ kun je dagelijkse fitnessdoelen instellen en zien hoe dicht je het bereiken ervan benadert. Fit volgt stappen, tijd, afstand en calorieën.

Je activiteitsvoortgang van de dag bekijken

1. Druk op de zijknop om het menu met apps te openen en tik op Fit
  2. Veeg omhoog om details weer te geven van je activiteit Vandaag Voor meer informatie kun je op de verschillende details tikken.

Je kunt ook de app gebruiken om je huidige hartslag te zien. Veeg omhoog om het hartpictogram te zoeken en erop te tikken.

Je kunt nieuwe fitnessdoelen toevoegen door op Doel toevoegen te tikken.

Zie het Helpcentrum van Wear OS by Google voor meer informatie over het gebruik van de app Google Fit.