Du är här: Polar-funktioner > Simning

Simning

Polar M600 är vattenresistent till 10 meter och kan användas under simning.

När du registrerar ett simpass med Polar-appen kan vatten förhindra att den handledsbaserade pulsmätningen fungerar optimalt. Polar-appen samlar fortfarande in dina aktivitetsdata från handledens rörelser när du simmar, och du kan också få mätvärden för simning från dina simpass.

Observera att du inte kan använda en Polar pulssensor med ett bröstband med M600 när du simmar eftersom Bluetooth inte fungerar i vatten.