Du är här: Inställningar > Språkinställning

Språkinställningar

Du kan välja vilket språk du vill använda på din M600 under installationen. Du kan välja ett av följande språk:

• Kantonesiska (Hongkong)
  • Danska
  • Nederländska
  • Engelska (USA, Storbritannien)
  • Finska
  • Franska (Frankrike, Kanada)
  • Tyska
  • Indonesiska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Mandarin (Taiwan)
  • Norska (Bokmål)
  • Polska
  • Portugisiska (Brasilien)
  • Ryska
  • Spanska (USA, Spanien, Sydamerika)
  • Svenska
  • Thailändska
  • Turkiska
  • Vietnamesiska

Observera att din smartklocka senare kopierar språkinställningen på din telefon. Om du väljer ett annat språk på din M600 än det du har på din telefon, kommer klockan med andra ord att byta och använda telefonens språk. Undantaget är om ditt telefonspråk inte stöds i M600. Din klocka kommer då att meddela dig om att din språkkonfiguration inte stöds. Du kan fortfarande använda ett annat språk i din smartklocka.

Ändra språk i din M600

• Ändra språket du använder i din ihopparade telefon.

Polar-appen i M600 stöder inte alla de språk som är tillgängliga för operativsystemet i Wear OS by Google. Om du väljer att använda din M600 på ett av de språk som inte stöds kommer Polar-appens språk i din smartklocka ändå att vara engelska (USA).

Utöver engelska (USA) stöds följande språk i Polar-appen:

• Nederländska
  • Danska
  • Finska
  • Franska (Frankrike)
  • Tyska
  • Indonesiska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Norska (Bokmål)
  • Polska
  • Portugisiska (Portugal)
  • Ryska
  • Spanska (Spanien)
  • Svenska
  • Turkiska