Du är här: Använda M600 > Navigera i M600 > Knappfunktioner

Knappfunktioner i M600

M600 har två knappar: frontknappen och strömknappen på sidan.

1. Frontknapp
  2. Strömknappen på sidan
  3. Pekskärm

Frontknapp

Frontknappen är ett praktiskt sätt att använda Polar-appen under träningspassen. Du kan använda frontknappen för att:

• Snabbt öppna Polar-appen från startskärmen.
  • I Polar-appmenyn öppnar du Träning.
  • Välj den sport du vill träna och starta träningspasset i listan över sportprofiler.
  • Markera ett manuellt varv under träning.
  • Pausa träningspasset.
  • Avsluta träningspasset.
  • Avsluta Polar-appen efter träning.

Mer information finns i Navigera i Polar-appen

Frontknappen är förinställd att navigera till Polar-appen på din M600. Om du vill kan du ändra den app som du vill att den nedre knappen ska starta. I M600 går du till Inställningar > Anpassning > Anpassa hårdvaruknapp > Nedre knapp >sök efter och tryck på önskad app.

Strömknappen på sidan

Strömknappen på sidan har flera funktioner:

• Tryck på knappen en gång för att aktivera skärmen på din M600.
  • Tryck på knappen en gång på den aktiva startskärmen för att öppna appmenyn.
  • Tryck på knappen en gång för att komma till startskärmen från överallt i smartklockan
  • Tryck på knappen en gång när klockan är i teaterläge för att återaktivera skärmen.
  • Tryck på och håll in knappen tills klockan vibrerar för att öppna Google Assistant.
  • Tryck på och håll in knappen tills skärmen stängs av för att stänga av din smartklocka.
  • När M600 är avstängd trycker du på och håller in knappen för att slå på M600.
  • Tryck på och håll in knappen tills du ser Polar-logotypen för att starta om smartklockan.