Du är här: Polar-funktioner > Kadens från handleden

Kadens från handleden

Med kadens från handleden kan du få din stegfrekvens utan en separat stegsensor. Din kadens mäts med en inbyggd accelerometer från handledens rörelser.

Kadens från handleden finns i följande sporter: Promenad, Joggning, Löpning, Väglöpning, Banlöpning, Terränglöpning, Löpning på löpband och Ultralöpning.

För att se din kadens under ett träningspass, gå till appen Polar Flow > Sportprofiler > tryck på sportprofilen som du vill redigera > Ändra inställningar / Redigera > och lägg till Kadens löpning i Träningsdisplayer i sportprofilen som du använder när du springer. Du kan även ändra inställningarna för sportprofiler i webbtjänsten Polar Flow > Sportprofiler > Redigera. Du ser din snitt- och maxkadens efter träningspasset i träningssummeringen i Polar-appen på din M600 och i Polar Flow-appen och i webbtjänsten Polar Flow.

För att få den här funktionen måste du ha minst Polar-appversion 1.4 på din M600 parkopplad med en Android-telefon eller minst Polar-appversion 2.0 på din M600 parkopplad med en iPhone.

Mer information om hur du använder stegfrekvens in din träning finns på Polar-supportens sidor.