Du är här: Använda M600 > Menystruktur > M600 Användarhandbok (AW 2.0) | Appmeny

Appmeny

M600 har följande standardappar:

*Endast på Polar M600 ihopparad med en Android-telefon

Du kan ladda ner fler appar till din smartklocka från Google Play Store-appen i din Polar M600. För att kunna använda Play Store-appen i din M600 måste du ansluta smartklockan till ett Wi-Fi-nätverk.

Skaffa fler appar

1. Tryck på strömknappen på sidan på den aktiva startskärmen för att öppna appmenyn.
  2. Sök efter och tryck på Play Store.
  3. Bläddra i listan över föreslagna appar eller tryck på symbolen för förstoringsglas längst upp i listan för att öppna sökning.
  4. Tryck på en app som du vill installera.
  5. Tryck på Installera för att påbörja nedladdning av appen till din M600.

Se hjälpsidan till Wear OS by Google om Google-appar som fungerar med Wear OS by Google.

Gäller endast på Polar M600 ihopparad med en Android-telefon

Du kan se en lista över rekommenderade klockappar genom att öppna appen Wear OS by Google på telefonen och bläddra ned till "Viktiga klockappar". Du kan trycka på MER för att gå till Google Play Store och öppna ett större urval av föreslagna appar som stöder Wear OS by Google.

Några av de appar du använder på din ihopparade Android-telefon kan ha en version med Wear OS by Google-smartklocka tillgänglig: Öppna appen Play Store på din M600 och rulla ned till slutet av Hemmenyn för att hitta Appar på din telefon > tryck på appen som du vill använda på din smartklocka > tryck på Installera. Efter installationen hittar du versionen av din smartklocka från appmenyn i din M600. Kontakta apputvecklaren för eventuella frågor om dessa appar.