Du är här: Inställningar > Skärminställningar

Skärminställningar

Justera ljusstyrkan på skärmen

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Display.
  2. Tryck på Justera ljusstyrka.
  3. Välj och tryck på önskad ljusstyrka.

Du kan spara på batteriet genom att minska ljusstyrkan på din klockskärm.

Aktivera/inaktivera Always-on-skärmen

Du kan välja om du vill att skärmen svagt ska visa tiden eller stängas av helt när du inte använder klockan.

Ändra inställningen från M600

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Display.
  2. Tryck på Always-on-skärmen för att växla mellan aktivering av inställning av Always-on-skärmen (knappen är blå) och inaktivering (knappen är grå).

Ändra inställningen från telefonen

1. Öppna Wear OS by Google-appen.
  2. Tryck på inställningsikonen.
  3. Användare av Android-telefoner: Sök efter och tryck på M600 under Enhetsinställningar.

4. Använd knappen för att aktivera eller inaktivera Always-on-skärmen.

Om Always-on-skärmen är inaktiverad och skärmen på din M600 är svart kan du återaktivera skärmen genom att trycka på skärmen, snabbt höja smartklockan framför dig eller trycka på strömknappen på sidan.

Om du låter skärmen på din M600 stängas av när du inte använder smartklockan hjälper det till att förbättra batteritiden.

Aktivera/avaktivera skärmlåset

Du kan ställa in skärmlåset så att det slås på automatiskt när du inte bär din M600. Du kan ställa in så att den låsta skärmen öppnas genom att rita skärmlåsets mönster, genom att ange din PIN-kod eller genom att ange ett lösenord.

Aktivera skärmlåset

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Anpassning.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Du kan välja Mönster, PIN, Lösenord eller Ingen(av).
  4. Följ instruktionerna på skärmen för att skapa ditt skärmlåsmönster, PIN-kod eller lösenord.

När skärmlåset är inställt på att aktiveras automatiskt, kan du också låsa skärmen manuellt:

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Anpassning.
  2. Tryck på Lås skärmen nu.
  3. Bekräfta genom att trycka på bocken.

Avaktivera skärmlåset

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Anpassning.
  2. Tryck på Automatiskt skärmlås.
  3. Rita ditt skärmlåsmönster eller ange din PIN-kod eller ditt lösenord.
  4. Sök efter och tryck på Ingen.
  5. Bekräfta avaktivering av skärmlåset genom att trycka på bockikonen.

Aktivera/inaktivera pekskärmen

Gäller endast på Polar M600 ihopparad med en Android-telefon.

Du kan aktivera Touch Lock för att stänga av pekskärmen på din smartklocka i situationer där du inte vill att displayen ska reagera på beröringar, t.ex. i vatten.

Aktivera Touch Lock

1. Svep nedåt från den övre delen av startskärmen.
  2. Tryck på inställningsikonen.
  3. Tryck på Display.
  4. Tryck på Touch lock.
  5. Bekräfta aktivering av Touch Lock genom att trycka på bocken.

Inaktivera Touch Lock

• Tryck på strömknappen på sidan.

Justera teckenstorlek

Om du vill kan du ändra storleken på texten på skärmen på din M600

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Display.
  2. Tryck på Teckenstorlek.
  3. Du kan välja mellan Liten och Normal. Tryck på önskad teckenstorlek för att aktivera den.

Zooma in och ut ur skärmen på din M600

Om du har svårt att se vad som finns på skärmen på din M600 kan du aktivera förstoringsfunktionen

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på Hjälpmedel.
  2. Tryck på Förstoringsgester.
  3. Bekräfta genom att trycka på bocken.

När du har aktiverat förstoringsfunktionen kan du zooma in och ut på skärmen på din M600 genom att trycka tre gånger på skärmen.