Du är här: Polar-funktioner > M600 Användarhandbok (AW 2.0) | Sportprofiler

Sportprofiler

Sportprofilerna är de sportval som finns i Polar-appen på din M600.

Det finns sju standardsportprofiler i Polar-appen i din M600:

• Gruppträning
  • Löpning
  • Styrketräning
  • Cykling
  • Simning
  • Annan innesport
  • Annan utesport

Du kan lägga till och ta bort sportprofiler i Polar Flow-mobilappen eller i webbtjänsten Polar Flow. Du kan även ange specifika inställningar för varje profiltjänst. Du kan till exempel skapa skräddarsydda träningsdisplayer för varje sport du utför och välja vilka data du vill se när du tränar: enbart puls eller hastighet och sträcka — helt enkelt det som passar dig och dina träningsbehov bäst.

Du kan ha högst 20 sportprofiler i Polar-appen på M600 åt gången. Antalet sportprofiler i Polar Flow-mobilappen och webbtjänsten Polar Flow är inte begränsat.

Mer information finns i Sportprofiler i Polar Flow webbtjänst eller Sportprofiler i Polar Flow-appen på Polar-supportens sidor.