Du är här: Inställningar > Datum- och tidsinställningar

Datum- och tidsinställningar

Du kan ställa in datum och tid manuellt på M600 eller synkronisera dem automatiskt från din telefon eller ditt nätverk*.

Ändra datum- och tidsinställningar

1. Navigera till Inställningsappen och sök efter och tryck på System.
  2. Tryck på Datum och tid.
  3. Tryck på Automatisk datum och tid.
  4. Välj and tryck på den du vill använda:
  • Synkronisera från telefon
  • Synkronisera från nätverk: Om du väljer detta alternativ kan du också välja om du vill använda 24-timmars- eller 12-timmarsformat.
  • AV: Om du väljer detta alternativ trycker du på Ställ in datum och Ställ in tid för att ställa in dem manuellt. Här kan du också välja om du vill använda 24-timmars- eller 12-timmarsformat.

I samma inställningsmeny för datum och tid kan du också välja att synkronisera tidszonen från telefonen eller ställa in den själv.

*Gäller endast på Polar M600 ihopparad med en Android-telefon