Du är här: Komma igång > Introduktion

Polar M600 Användarhandbok

Introduktion till Polar M600

Grattis till din nya Polar M600, nu med Wear OS by Google™!

Med Polar M600 kan du dra nytta av användbarheten i Wear OS by Google och Polars sportfunktioner. Den är perfekt för dig som vill mäta träning och aktivitet dygnet runt med Polar-appen.

Polar M600 fungerar med smarttelefoner som har Android™ 4.4 och högre eller iOS® 10.0 och högre. iPhone-användare måste ha minst modell 5 eller senare. Besök g.co/WearCheck på din telefon för att om den är kompatibel med Wear OS by Google. Para ihop din nya Polar M600 med din smarttelefon och njut av funktionerna i smartklockan Wear OS by Google. Du kan till exempel:

Du kan även ansluta smartklockan till ett Wi-Fi-nätverk och ladda ner appar, spel och klockdisplayer från Play Store-appen.

M600 har även handledsbaserad pulsmätning och inbyggd GPS. När du tränar med Polar-appen får du tillgång till de unika Polar Smart Coaching-funktionerna på smartklockan. Låt den nya sportoptimerade smartklockan inspirera dig till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

Polar Flow ger dig en överblick över din träning, aktivitet och sömn på webben. Tillsammans med webbtjänsten Polar Flow och Polar Flow-appen på din smarttelefon, hjälper din M600 dig att träna effektivt och förstå hur olika val och vanor påverkar din hälsa och ditt välbefinnande.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya Polar M600-sportklocka. Videohandledningar för M600 samt vanliga frågor och svar finns på support.polar.com/en/M600. Mer information om Wear OS by Google finns på Hjälpcentret för Wear OS by Google.