Du är här: Använda M600 > Menystruktur > Appmeny > Play Store

Play Store

När din M600 är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk kan du använda Play Store-appen i din smartklocka för att ladda ner appar, spel och klockdisplayer till din Wear OS by Google-smartklocka. När det finns nya Polar-funktioner tillgängliga fö Polar-appen i din M600 kan du ladda ner uppdateringarna via Play Store-appen.

Du behöver ett Google-konto i din Polar M600 för att kunna använda Play Store-appen. Om du inte kopierade ditt Google-konto till din Polar M600 under installationen kan du öppna Play Store-appen och trycka på Lägg till från telefon. Följ anvisningarna på skärmen på telefonen för att kopiera ditt konto till din smartklocka.

Du kan ställa in Play Store-appen så att den uppdaterar appar till din smartklocka automatiskt. Du missar därmed inga uppdateringar av dina appar. Om inställningen automatisk uppdatering är aktiverad i Play Store-appen på din smartklocka, uppdateras apparna på din smartklocka automatiskt till de senaste utgåvorna när din M600 är ansluten till en laddare och har en internetanslutning.

Aktivera och inaktivera Automatisk uppdatering av Play Store

1. Tryck på strömknappen på sidan för att öppna appmenyn och sök efter och tryck på Play Store.
  2. Svep nedåt från den övre delen av skärmen.
  3. Tryck på inställningsikonen.
  4. Tryck på Automatisk uppdatering av appar för att växla mellan aktivering av läget Automatisk uppdatering (knappen är blå) och inaktivering (knappen är grå).