Olet täällä: Aloittaminen > M600:n käyttöönottaminen

Polar M600:n käyttöönotto

Polar M600 -urheilukello on yhteensopiva sellaisten älypuhelinten kanssa, joissa on Android 4.4 käyttöjärjestelmä tai uudempi tai iOS 10.0 käyttöjärjestelmä tai uudempi. iPhonen käyttäjillä on oltava malli 5 tai uudempi. Käy puhelimesi selaimella osoitteessa g.co/WearCheck ja tarkista, onko puhelimesi Wear OS by Google -yhteensopiva.

Käyttöönoton valmistelu

1. Kytke M600 joko tietokoneen virtaa antavaan USB-porttiin tai USB-virtalähteeseen ja pistorasiaan varmistaaksesi, että M600:n akussa on riittävästi virtaa asetusten määrittämistä varten. Varmista, että virtalähteessä on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA.
  2. Käynnistä M600 pitämällä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna, kunnes Polar-logo tulee näyttöön. Tämän jälkeen käyttöjärjestelmän ensimmäinen käynnistys kestää muutamia minuutteja.
  3. Aloita käyttöönotto napauttamalla M600:n kosketusnäyttöä. Etsi sitten haluamasi kieli pyyhkäisemällä näyttöä ylös tai alas ja valitse kieli napauttamalla sitä. Jos valitset väärän kielen, voit palata kieliluetteloon pyyhkäisemällä kosketusnäyttöä vasemmalta oikealle.
  4. Varmista, että puhelimesi on yhteydessä Internetiin ja että sen Bluetooth-yhteys on käytössä.
  5. Varmista, että Google™- ja Google Play™ Palvelut -sovellukset ovat ajan tasalla Android-puhelimessasi. Jos käytössäsi on iPhone, varmista, että siinä on uusin iOS-käyttöjärjestelmä.
  6. Pidä M600 ja puhelin lähellä toisiaan käyttöönoton aikana.

Älypuhelimen ja Polar M600:n yhdistäminen

Älykellon ja puhelimen yhdistäminen edellyttää Wear OS by Google by Google -sovelluksen asentamista puhelimeen.

1. Asenna Wear OS by Google -sovellus älypuhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta. Jos puhelimessasi on jo Wear OS by Google -sovellus, varmista, että käytössäsi on sen uusin versio.
  2. Jos älypuhelimessasi on jo Wear OS by Google -sovellus ja siihen on yhdistetty toinen laite, avaa mobiilisovellus ja (Android-puhelimessa) valitse näytön yläreunassa laitteen nimen vieressä olevasta pudotusvalikosta Lisää uusi kello tai (iPhonessa) napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevia kolmea pistettä ja napauta Yhdistä uuteen puettavaan. Jatka sitten noudattamalla alla olevia ohjeita kohdasta 3 eteenpäin.

3. Kun avaat Wear OS by Google -sovelluksen puhelimessasi, se kehottaa automaattisesti aloittamaan kellon yhdistämisen.
  4. Pyyhkäise M600:n näyttöä ylöspäin, niin näet kellon koodin, ja napauta samaa koodia puhelimessasi.
  5. Android-puhelimen käyttäjät: Saat Bluetooth-yhdistämispyynnön puhelimeesi. Varmista, että M600:n yhdistämiskoodi vastaa puhelimessasi näkyvää laiteparikoodia. Napauta kohtaa Muodosta laitepari tai OK.

iPhonen käyttäjät: Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö puhelilmessasi valitsemalla Muodosta pari tai OK. Laitteiden yhdistäminen on vahvistettava: Varmista, että M600:ssa näkyvä koodi vastaa puhelimessasi näytettävää koodia ja valitse VAHVISTA.

6. Kun yhdistäminen on suoritettu loppuun, näet vahvistusviestin M600:n ja puhelimen näytössä. Tämän jälkeen M600:n ja puhelimen synkronointi voivat kestää jonkin aikaa.
  7. Viimeistele puhelimen ja M600:n yhdistäminen kopioimalla Google-tilisi puhelimestasi M600-laitteeseesi. Älykellon sovellusten käyttäminen edellyttää, että Polar M600:ssa on Google-tili. Lisäksi on otettava käyttöön muutamia asetuksia, kuten sallittava Wear OS by Googlein näyttää puhelimeesi lähetetyt ilmoitukset. Näin saat kaiken hyödyn Polar M600 Wear OS by Google -älykellostasi. Ota ne käyttöön noudattamalla puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.
  8. iPhonen käyttäjät: Jos sinulla ei vielä ole Google-tiliä, voit luoda sen käyttöönoton tässä vaiheessa. Napauta JATKA, kun saat Kirjaudu sisään Google-tiliisi -kehotuksen, ja napauta sitten Luo tili.

9. Kun yhdistäminen on tehty, M600 siirtyy ajannäyttötilaan ja puhelimesi Wear OS by Google -sovelluksen vasemmassa yläkulmassa lukee Polar M600 yhdistetty.

Ensimmäisen synkronoinnin jälkeen uusi älykellosi aloittaa opastustoiminnon, jonka ohjeilla pääset alkuun sen käytössä. Voit selata opastustoiminnon ohjeet pyyhkäisemällä näyttöä ja jatkaa sitten asetusten määrittämistä. Voit myös ohittaa opastuksen pyyhkäisemällä opastuskortin alas. Voit palata toimintoon myöhemmin pyyhkäisemällä opastuskortin takaisin ylös aloitusnäytön alareunasta.

Polar-sovelluksen aktivointi M600:ssa

Jotta saat kaiken hyödyn uudesta Polar M600:sta ja jotta pystyt käyttämään Polarin aktiivisuudenseurantaa ja harjoitusominaisuuksia, sinun on otettava älykellon Polar-sovellus käyttöön. Tätä varten on ensin asennettava Polar Flow -sovellus älypuhelimeen. Jos älypuhelimessasi on jo Polar Flow -mobiilisovellus, varmista, että käytössäsi on sen uusin versio, ja jatka sitten asetusten määrittämistä seuraavien ohjeiden vaiheesta 2.

1. Etsi ja lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi Google Play -kaupasta tai App Storesta.
  2. Avaa Polar Flow -sovellus puhelimessasi.
  3. iPhonen käyttäjät: Jatka avaamalla Polar-sovellus M600:ssa painamalla etupainiketta. Napauta seuraavaksi puhelimessasi Aloita.

4. Valitse, pidätkö M600-laitetta vasemmassa vai oikeassa ranteessasi, ja napauta sitten Jatka. iPhonen käyttäjät: Napauta Tallenna ja synkronoi.
  5. Kirjaudu Polar-tilillesi tai luo uusi tili.
  6. Näyttöön tulee teksti ”Asetusten määrittäminen suoritettu”, kun Polar-sovellus on aktivoitu onnistuneesti M600:ssa.

iPhonen käyttäjät huomio! M600 on yhdistettävä manuaalisesti wifi-verkkoon. Wifi-yhteyden avulla voit käyttää Google Play -sovellusta M600:ssa, pitää Polar-sovelluksen ajan tasalla ja ladata lisää sovelluksia Wear OS by Google -älykelloosi.

Android-puhelinten käyttäjät: Jos yhdistit M600:n wifi-verkkoon Wear OS by Google -pilven avulla asetusten määrittämisen aikana, M600 voi muodostaa automaattisesti yhteyden wifi-verkkoihin, jotka on tallennettu puhelimeesi. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen wifi-verkkoon.

M600:n yhdistäminen wifi-verkkoon

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta asetuskuvaketta.
  4. Selaa Asetukset-valikkoa, etsi Yhteydet-kohta ja napauta sitä.
  5. Napauta Wi-Fi-kohtaa.
  6. Valitse +Lisää verkko.
  7. Odota, kunnes älykello löytää käytettävissä olevat wifi-verkot, etsi haluamasi verkko ja napauta sitä.
  8. Jos valitsemasi verkko edellyttää salasanaa, napauta Syötä puhelimella -kohtaa. Syötä wifi-verkon salasana puhelimeesi ja valitse Yhdistä.

Ohjelmiston päivittäminen

Kun olet määrittänyt M600:n asetukset, älykellon järjestelmäohjelmisto on päivitettävä. Näin saat älykelloon uusimmat päivitykset ja voit varmistaa, että se toimii sujuvasti. Varmista myös, että M600-laitteessa on Polar-sovelluksen uusin versio.

• Tarkista M600-laitteeseen liittyvien neljän eri ohjelmiston uusimmat versiot tästä tukidokumentista.
  • Tässä tukidokumentissa on ohjeet kaikkien M600:n neljän eri ohjelmiston päivittämiseen, kun laitteessa on Wear OS by Google järjestelmäohjelmisto.

Valmista tuli – pidä hauskaa!

Huomaa, että M600:n voi yhdistää vain yhteen Android-puhelimeen, iPhoneen tai tablettiin kerrallaan. Voit yhdistää M600:n uuteen tablettiin tai puhelimeen, kun olet ensin palauttanut älykellon tehdasasetukset.