Olet täällä: Asetukset > Uudelleenkäynnistäminen ja tehdasasetusten palauttaminen

Uudelleenkäynnistäminen ja tehdasasetusten palauttaminen

Kuten mikä tahansa elektroninen laite, M600 kannattaa sammuttaa aika ajoin.

Jos M600:ssa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää se uudelleen. Älykellon käynnistäminen uudelleen ei poista M600:sta mitään asetuksia tai henkilökohtaisia tietojasi.

M600:n uudelleenkäynnistäminen

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Käynnistä uudelleen -kohtaa.
  3. Vahvista uudelleenkäynnistys napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Vaihtoehto:

• Pidä laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painettuna, kunnes Polar-logo tulee näyttöön.

Välillä elektronisen laitteen uudelleenkäynnistys ei auta. Jos esimerkiksi M600:n ja puhelimen välinen yhteys on katkennut eikä sen muodostaminen uudelleen onnistu edes muiden vianetsintävinkkiemme avulla, voit poistaa M600:n ja puhelimen välisen yhteyden ja palauttaa M600:n tehdasasetukset.

Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset M600:sta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

Kun M600-laitteen tehdasasetukset palautetaan, älykellon yhteys puhelimeen on poistettava, ja M600 on nollattava alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Android-puhelinten käyttäjät

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen ja M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa Settings (Asetukset) -kohta puhelimesi Wear OS by Google -sovelluksessa.
  2. Siirry kohtaan Device settings (Laiteasetukset) ja napauta Polar M600.
  3. Napauta UNPAIR WATCH (Poista yhteys kelloon).
  4. Vahvista yhteyden poistaminen napauttamalla UNPAIR WATCH (Poista yhteys kelloon). Kellon tehdasasetukset palautetaan samalla.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa Wear OS by Google ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Suorita M600:n ja puhelimesi uusi yhdistäminen loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita tai luvussa M600:n käyttöönottaminen olevia ohjeita. Muista ottaa M600 uudelleen käyttöön Polar Flow ‑sovelluksessa!

iPhonen käyttäjät

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen

1. Napauta puhelimesi Asetukset-sovelluksessa Bluetooth-kohtaa.
  2. Etsi luettelosta Wear OS by Google -laitteesi ja napauta ”i”-kohtaa.
  3. Poista yhteys napauttamalla Unohda tämä laite.
  4. Vahvista yhteyden poistaminen napauttamalla Unohda laite.

M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Katkaise yhteys & nollaa tiedot -kohtaa.
  3. Vahvista tehdasasetusten palauttaminen napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa puhelimesi Wear OS by Google ‑sovellus ja napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.
  2. Napauta Pair with new wearable (Yhdistä uusi rannelaite).
  3. Suorita M600:n ja puhelimesi uusi yhdistäminen loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita tai luvussa M600:n käyttöönottaminen olevia ohjeita. Muista ottaa M600 uudelleen käyttöön Polar Flow ‑sovelluksessa!