Olet täällä: M600:n käyttäminen > M600 Käyttöohje | Valikkorakenne

Valikkorakenne

Aloitusnäyttö

Älykellon käyttö aloitetaan aloitusnäytöstä. Aloitusnäytöstä näet kellonajan. Kellotaulusta riippuen myös muita tietoja saatetaan näyttää. Lue lisää kohdasta Kellotaulun asetukset.

Aloitusnäytössä näet ilmoituksia, joissa ilmoitetaan erilaisia tärkeitä tietoja, ja voit myös tarkistaa M600:n tilan. Lue lisää eri tiloista kohdasta Tilakuvakkeet.

Voit palata aloitusnäyttöön nopeasti mistä tahansa M600:n kohdasta painamalla laitteen sivulla olevaa virtapainiketta tai ravistamalla rannettasi. Lue lisää älykellosi selaamisesta kohdasta M600:n selaaminen.

Pika-asetukset-valikko

Voit avata pika-asetusvalikon pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin. Valikossa on seuraavat asetukset:

Lentokonetila: ota lentokonetila käyttöön ja pois käytöstä napauttamalla kuvaketta.

Teatteritila: sammuta näyttö kokonaan napauttamalla kuvaketta.

Älä häiritse -tila: hiljennä M600:n ilmoitukset napauttamalla kuvaketta.

Asetukset: Avaa Asetukset-sovellus napauttamalla kuvaketta.

Sovellusvalikko

Sovellusvalikossa näkyvät kaikkien M600:ssa käytössä olevien sovellusten kuvakkeet.

Sovellusvalikon avaaminen

• Paina laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.

Sovellusten avaaminen ja käyttäminen

• Voit aloittaa sovelluksen käyttämisen napauttamalla sen kuvaketta sovellusvalikossa.

TAI

• Voit avata sovelluksen äänikomennolla aloitusnäytön ollessa aktiivisena sanomalla ”Ok Google, avaa (sovelluksen nimi)”.

Katso lisätietoja M600:n oletussovelluksista kohdasta Sovellusvalikko.