Olet täällä: M600:n käyttäminen > Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä käytettävissä olevat M600:n toiminnot

Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä käytettävissä olevat M600:n toiminnot

Polar M600:n käyttökokemus on hieman erilainen sen mukaan, yhdistetäänkö se Android- vai iOS-käyttöjärjestelmällä varustettuun älypuhelimeen. Seuraavassa on esimerkkejä käyttöjärjestelmissä käytettävissä olevista toiminnoista.

M600 yhdistettynä Android-puhelimeen M600 yhdistettynä iPhoneen
Käyttöjärjestelmän yhteensopivuus Android 6.0 tai uudempi iOS 10.0 tai uudempi
Kestoaika 2 päivää / 8 tuntia harjoittelua 1,5 päivää / 8 tuntia harjoittelua
Wifi-tuki
Oletussovellukset
Play Kauppa -sovellus älykellossa
Lisäsovellusten, pelien ja kellotaulujen lataaminen
Ranneliikkeillä ohjaaminen
Harjoittelu Polar-sovelluksella
Harjoitustietojen automaattinen synkronointi yhdistetyssä puhelimessa olevaan Polar Flow -sovellukseen
Tekstiviestien lukeminen
Tekstiviesteihin vastaaminen
Tekstiviestien lähettäminen
Saapuvan puhelun hylkääminen
Puhelun soittaminen
Sähköpostin lukeminen  (Gmail™)
Sähköpostiin vastaaminen  (Gmail™)
Sähköpostin lähettäminen
Puhelimessa soivan musiikin hallinta
Avun pyytäminen Google Assistantilta**

*Vain Google Play -musiikki -sovelluksella. Musiikin kuuntelu ilman verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä Kiinassa, Hongkongissa eikä Taiwanissa.

**Vain muutamilla kielillä