Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Harjoittelu Polar-sovelluksella > Harjoituksen keskeyttäminen/lopettaminen

Harjoituksen keskeyttäminen/lopettaminen

Harjoituksen keskeyttäminen

• Pidä etupainiketta painettuna.

TAI

• Löydät keskeytyskuvakkeen pyyhkäisemällä näyttöä oikealle harjoitusnäkymässä. Napauta kuvaketta.

Näet harjoituksen yhteenvedon taukotilassa pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle.

Keskeytetyn harjoituksen jatkaminen

• Napauta vihreää nuolikuvaketta.

Harjoituksen lopettaminen

• Pidä etupainiketta painettuna harjoittelun aikana tai taukotilassa, kunnes vihreä laskuri on laskenut nollaan.

TAI

• Lopeta tallennus napauttamalla ja pitämällä punaista pysäytyskuvaketta painettuna taukotilassa.