Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Synkronointi

Synkronointi

Tietojen synkronoiminen M600:ssa olevan Polar-sovelluksen, Polar Flow -mobiilisovelluksen ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä edellyttää Polar-tiliä. Olet jo luonut tilin, jos olet tehnyt M600:n käyttöönoton loppuun.

Harjoitustietojen automaattinen synkronointi

M600:n Polar-sovellus synkronoi harjoitus- ja aktiivisuustietosi Polar Flow -sovellukseen automaattisesti harjoituksen päätyttyä. Automaattisen synkronoinnin toimiminen edellyttää, että olet kirjautunut mobiilisovellukseen Polar-tililläsi ja että puhelimesi ja M600 ovat yhteydessä toisiinsa.
Android-puhelinten käyttäjät: Puhelimen ja M600:n voi yhdistää Bluetooth- tai wifi-yhteydellä.
iPhonen käyttäjät: Puhelin ja M600 on yhdistettävä Bluetooth-yhteydellä.

Polar-sovellus synkronoi myös aktiivisuustietosi mobiilisovellukseen, jos saat aktiivisuusmuistutuksen tai saavutat päivittäisen aktiivisuustavoitteesi.

Kun aktiivisuus- ja harjoitustietosi päivitetään mobiilisovellukseen, tiedot synkronoidaan automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä myös Polar Flow -verkkopalveluun.

iPhonen käyttäjät huomio! Jos et harjoittele Polar-sovelluksella mutta haluat nähdä aktiivisuustietosi mobiilisovelluksessa, tiedot on synkronoitava manuaalisesti.

Muutettujen asetusten synkronoiminen

Voit muuttaa Polar-tilin asetuksia, lisätä ja poistaa lajiprofiileja sekä luoda harjoitustavoitteita ja muokata lajiprofiilien asetuksia sekä Polar Flow -verkkopalvelussa että Polar Flow -mobiilisovelluksessa.

Kaikki mobiilisovelluksessa tehdyt muutokset synkronoidaan automaattisesti mobiilisovelluksen ja verkkopalvelun välillä, kun puhelimesi on yhteydessä Internetiin. Jos teet muutoksia Polar Flow -verkkopalvelussa, muutokset synkronoidaan mobiilisovellukseen, kun avaat sovelluksen puhelimessasi seuraavan kerran.

Koskee Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

Jos M600 on yhdistetty Android-puhelimeen, muutetut asetukset synkronoidaan mobiilisovelluksesta M600:n Polar-sovellukseen automaattisesti Bluetooth- tai wifi-yhteyden kautta.

Koskee Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty iPhoneen

Jos M600 on yhdistetty iPhoneen, muutetut asetukset on synkronoitava manuaalisesti mobiilisovelluksen ja M600:ssa olevan Polar-sovelluksen välillä.

Aktiivisuustietojen ja muutettujen asetusten synkronoiminen manuaalisesti (iPhonen käyttäjät)

1. Avaa Polar-sovellus painamalla M600:n etupainiketta.
  2. Etsi kohta Synkronoi pyyhkäisemällä valikkoa alaspäin ja napauta sitä.
  3. Kellon näytössä lukee Synkronoidaan synkronoinnin aikana ja Suoritettu onnistuneen synkronoinnin jälkeen.

Löydät lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä Polarin tukisivuilta.

Löydät lisätietoa Polar Flow -verkkopalvelun käytöstä Polarin tukisivuilta.