Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Harjoittelun suunnittelu

Harjoittelun suunnitteleminen

Voit suunnitella treenejäsi ja luoda itsellesi yksilöllisiä treenitavoitteita Polar Flow ‑verkkopalvelussa tai Polar Flow ‑sovelluksessa. Huomaa, että treenitavoitteet on synkronoitava kelloon FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen kautta ennen kuin voit käyttää niitä. Kello ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa treenin aikana.

• Pikatavoite: Valitse treenille kesto- tai kaloritavoite. Voit esimerkiksi määrittää tavoitteeksi polttaa 500 kcal, juosta 10 km tai uida 30 minuuttia.
  • Jaksotettu tavoite: Voit jakaa treenisi vaiheisiin ja määrittää kullekin niistä oman kesto- ja tehotavoitteen. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda esimerkiksi intervallitreenin ja lisätä siihen asianmukaiset lämmittely- ja jäähdyttelyvaiheet.
  • Suosikit: Voit käyttää suosikkejasi aikataulutettuna tavoitteena kellossa tai treenitavoitteiden pohjana.

Treenitavoitteen luominen Polar Flow ‑verkkopalvelussa

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.
  2. Valitse Lisää treenitavoite ‑näkymässä Pika tai Jaksotettu.

Pikatavoite

1. Valitse Pika.
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Syötä Kesto, Matka tai Kalorit. Voit syöttää vain yhden arvon.
  4. Jos haluat tallentaa tavoitteen Suosikkeihisi, napsauta suosikkikuvaketta .
  5. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Jaksotettu tavoite

1. Valitse Jaksotettu.
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Valitse, haluatko luoda uuden tavoitteen vai käyttää pohjaa.
    • Uuden luominen: Lisää tavoitteeseen jaksoja. Lisää kestoon perustuva jakso napsauttamalla Kesto tai matkaan perustuva jakso napsauttamalla Matka. Valitse Nimi ja Kesto/Matka jokaiselle vaiheelle, Manuaalinen tai Automaattinen seuraavan vaiheen aloitus ja Valitse teho. Napsauta sitten Valmis. Voit palata muokkaamaan lisäämiäsi vaiheita napsauttamalla kynäkuvaketta.
    • Pohjan käyttäminen: Voit muokata pohjan vaiheita napsauttamalla oikealla näkyvää kynäkuvaketta. Voit lisätä pohjaan lisää vaiheita edellä olevien, uuden jaksotetun tavoitteen luomista koskevien ohjeiden mukaan.
  4. Jos haluat tallentaa tavoitteen Suosikkeihisi, napsauta suosikkikuvaketta .
  5. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Suosikit

Jos olet luonut tavoitteen ja lisännyt sen suosikkeihisi, voit käyttää sitä aikataulutettuna tavoitteena.

1. Napsauta päiväkirjassasi kohtaa +Lisää sen päivän kohdalla, jolloin haluat käyttää suosikkia aikataulutettuna tavoitteena.
  2. Avaa suosikkiluettelosi napsauttamalla Suosikkitavoite.
  3. Napsauta suosikkia, jota haluat käyttää.
  4. Suosikki lisätään päiväkirjaasi kyseiselle päivälle aikataulutettuna tavoitteena. Treenitavoitteen aikataulutettu aika on oletuksena klo 18.00. Jos haluat muuttaa treenitavoitteen tietoja, napsauta tavoitetta päiväkirjassasi ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Päivitä muutokset napsauttamalla Tallenna.

Jos haluat käyttää olemassa olevaa suosikkia treenitavoitteen pohjana, toimi seuraavasti:

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.
  2. Valitse Lisää harjoitustavoite -näkymässä Suosikkitavoitteet. Suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  3. Napsauta Käytä ja käytä suosikkia tavoitteen pohjana.
  4. Syötä Päivämäärä ja Aika.
  5. Muokkaa suosikkia haluamallasi tavalla. Tavoitteen muokkaaminen tässä näkymässä ei muuta alkuperäistä suosikkitavoitetta.
  6. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.

Tavoitteiden synkronointi kelloon

Muista synkronoida treenitavoitteet kelloon Flow-verkkopalvelusta joko FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Jos et synkronoi niitä, ne näkyvät vain Flow-verkkopalvelun päiväkirjassa tai Suosikit-luettelossa.

Tietoa treenin aloittamisesta on kohdassa Treenin aloittaminen.