Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Polar-sovellus ja Polar Flow

Polar-sovellus ja Polar Flow

Polar-sovellus

M600:ssa olevan Polar-sovelluksen ansiosta Wear OS by Google -älykellosi on myös urheilu- ja aktiivisuusmittari.

Sovellus tarkkailee harjoitustietojasi, kuten sykettä, nopeutta, matkaa ja reittiä. Lisäksi se mittaa aktiivisuuttasi ympäri vuorokauden: näet, kuinka monta askelta olet ottanut, kuinka pitkän matkan olet kulkenut ja montako kaloria olet kuluttanut. Jos käytät M600-laitetta nukkuessasi, se analysoi myös nukkumiseen käyttämääsi aikaa ja unesi laatua.

Sovelluksen hankkiminen

Polarin aktiivisuudenseuranta- ja harjoitusominaisuuksien käyttö M600:ssa edellyttää, että asennat Polar Flow -sovelluksen puhelimeesi Google Play -kaupasta tai App Storesta ja aktivoit Polar-sovelluksen älykellossasi. Lisätietoja Polar-sovelluksen aktivoinnista M600:ssa löydät täältä.


Polar Flow -sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa näet välittömästi visuaalisen esityksen harjoitus- ja aktiivisuustiedoistasi. Voit myös muuttaa joitakin asetuksia ja suunnitella harjoituksia sovelluksen avulla.

Harjoitustiedot

Polar Flow -sovelluksen avulla saat yhteenvedon harjoituksestasi puhelimeesi heti harjoituksen jälkeen. Näet harjoittelusi viikoittaiset yhteenvedot harjoituspäiväkirjassasi ja voit jakaa parhaat saavutuksesi ystäviesi kanssa Flow’n syötteessä.

Aktiivisuustiedot

Mobiilisovelluksessa näet tarkat tiedot päivittäisestä aktiivisuudestasi. Tarkista, kuinka kauan olet ollut kullakin aktiivisuuden intensiteettitasolla sekä paljonko olet jäljessä päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi ja miten saavutat sen. Näet myös yksityiskohtaiset tiedot nukkumisestasi.

Asetusten muuttaminen ja harjoittelun suunnitteleminen

Voit muuttaa Polar-tilisi asetuksia ja joitakin laitteen perusasetuksia Polar Flow -sovelluksessa. Lisäksi voit lisätä ja poistaa lajiprofiileja sekä suunnitella harjoituksia luomalla pikatavoitteita tai jaksotettuja harjoitustavoitteita.

Lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow_app.

Tietoja harjoitus- ja aktiivisuustietojen sekä muutettujen asetusten synkronoinnista Polar-sovelluksen ja Polar Flow -mobiilisovelluksen välillä löydät kohdasta Synkronointi.


Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelussa voit suunnitella ja analysoida harjoituksesi tarkasti ja lukea lisätietoa suorituksestasi.

Verkkopalvelussa voit mukauttaa M600:n Polar-sovelluksen juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi lisäämällä lajiprofiileja ja muokkaamalla niiden asetuksia. Voit esimerkiksi määrittää harjoitusnäkymien asetukset kullekin lajille ja valita, mitä tietoja haluat nähdä harjoittelun aikana.

Voit myös seurata ja analysoida visuaalisesti edistymistäsi tai liittyä kuntoilijoiden verkostoon. Halutessasi saat myös henkilökohtaisen harjoitusohjelman juoksutapahtumaa varten. Aloita Polar Flow -verkkopalvelun käyttö siirtymällä osoitteeseen flow.polar.com ja kirjautumalla sisään Polar-tilillä, jonka loit M600:n asetusten määrittämisen yhteydessä.

Syöte, Tutki ja Päiväkirja

Syötteestä näet, mitä sinä ja ystäväsi olette tehneet viime aikoina. Näet viimeisimmät harjoitukset ja aktiivisuusyhteenvedot, voit jakaa parhaat saavutuksesi ja kommentoida ystäviesi aktiviteetteja tai tykätä niistä. Tutki-kohdassa voit selata karttaa ja nähdä muiden käyttäjien jakamat harjoitukset reittitietoineen. Voit myös kokea muiden reittejä ja tutkia niiden kohokohtia. Päiväkirjassa näet päivittäisen aktiivisuutesi ja suunnitellut harjoituksesi (harjoitustavoitteesi) ja voit tarkastella aiempia harjoitustuloksiasi.

Edistyminen

Edistyminen-kohdassa voit seurata edistymisestäsi kertovia raportteja. Raporttien avulla harjoittelun edistymistä on kätevä seurata pitkällä aikavälillä. Viikko-, kuukausi- ja vuosiraporteissa voit valita raportin käsittelemän lajin. Mukautetulla aikavälillä voit valita sekä aikavälin että lajin. Valitse raportin aikaväli ja laji pudotusvalikoista ja valitse raportin kaaviossa näytettävät tiedot napsauttamalla pyöräkuvaketta.

Yhteisö

Flow’n Ryhmissä, Kuntokeskuksissa ja Tapahtumissa löydät muita samaan tapahtumaan valmistautuvia tai samassa kuntokeskuksessa harjoittelevia kuntoilijoita. Voit myös luoda oman ryhmäsi niitä ihmisiä varten, joiden kanssa haluat harjoitella. Voit jakaa harjoituksia ja harjoitteluvinkkejä, kommentoida muiden jäsenten harjoitustuloksia ja osallistua Polar-yhteisöön.

Ohjelmat

Ohjelmat-kohdassa voit luoda juoksuohjelman, jonka avulla voit harjoitella 5 km:n tai 10 km:n matkalle, puolimaratonille tai maratonille. Polar-juoksuohjelma räätälöidään tapahtumaa varten ja siinä huomioidaan henkilökohtaiset ominaisuutesi, harjoitustaustasi ja valmistautumiseen käytettävissä oleva aika.

Lisätietoa Polar Flow -verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Lisätietoja lajiprofiilien muokkaamisesta on kohdassa Lajiprofiilit Polar Flow -verkkopalvelussa.