Olet täällä: Aloittaminen > M600:n lataaminen

M600:n lataaminen

M600:ssa on sisäinen ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 300 kertaa, ennen kuin pariston kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Voit ladata M600:n tietokoneen USB-portista myyntipakkauksessa toimitetulla latausjohdolla.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

Johdon magneettinen pää napsahtaa paikalleen M600:n latausporttiin, kun johto on liitetty älykelloon oikein. M600 myös värisee lyhyesti, kun lataus alkaa. Jos älykello on käynnistettynä, kun kytket sen virtalähteeseen, M600:n aloitusnäyttöön tulee pieni salamakuvake. Näet kellon akun lataustason pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näyttöä yläreunasta alaspäin. Jos kello on sammutettuna, kun kytket sen laturiin, näyttöön tulee animaatio, jossa on täyttyvä akkukuvake. Kun akkukuvake on täynnä, M600 on täyteen ladattu. Jos M600:n akku on tyhjä, sen lataaminen täyteen kestää maksimissaan kaksi tuntia.

  1. Sensorit ranteesta tehtävää sykkeenmittausta varten
  2. Latausportti

Kun M600:n akku on latautunut, irrota latausjohto tietokoneen USB-portista tai USB-virtalähteestä. Jos latausjohto jätetään kiinni virtalähteeseen, johdon magneettinen pää vetää puoleensa rautaa sisältäviä kohteita, jotka voivat aiheuttaa oikosulun ja piirin vaurioitumisen, ylikuumenemisen, tulipalon tai räjähdyksen.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään. Älä myöskään lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötiloissa tai kun latausportti on märkä tai hikinen. Jos M600:n latausportti on märkä, anna sen kuivua ennen kuin liität siihen latausjohdon.


Akun kesto

Akun kesto on

  • 2 päivää / 8 tuntia harjoittelua, kun M600 on yhdistetty Android-puhelimeen
  • 1,5 päivää / 8 tuntia harjoittelua, kun M600 on yhdistetty iPhoneen.

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten M600:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot, onko näyttö Aina päällä -tilassa sekä akun ikä. Kestoaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa selvästi nollan alapuolelle. M600:n pitäminen päällystakin alla auttaa pitämään sen lämpimämpänä, mikä pidentää akun kestoa.

Ilmoitus akun heikosta varauksesta

Kun M600:n akun varaus laskee 15 prosenttiin tai sen alle, näyttöön tulee varauksen tason ja akunsäästötilan osoittava ilmoitus. Voit ottaa akunsäästötilan käyttöön / pois käytöstä napauttamalla ilmoitusta. Akunsäästötila kytkeytyy automaattisesti päälle, kun akun varaustaso laskee 5 prosenttiin.

GPS-tallennus EI ole käytössä akunsäästötilassa, joten saat ilmoituksen aloittaessasi harjoituksen Polar-sovelluksella akunsäästötilan ollessa käytössä tai jos akun varaus laskee alle 5 prosenttiin harjoituksen aikana.

Jos näyttö on tyhjä eikä se aktivoidu rannetta liikuttamalla tai laitteen sivussa olevaa virtapainiketta painamalla, akku on tyhjentynyt ja M600 on siirtynyt lepotilaan. Lataa tällöin M600. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latausanimaation ilmestyminen näyttöön voi kestää hetken.

Näet M600:n akun varauksen määrän helposti pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näyttöä yläreunasta alaspäin.