Olet täällä: Asetukset > Näyttöasetukset

Näyttöasetukset

Näytön kirkkauden säätäminen

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Näyttö-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Säädä kirkkautta -kohtaa.
  3. Valitse haluamasi kirkkaustaso napauttamalla sitä.

Voit pidentää akun kestoa vähentämällä kellon näytön kirkkautta.

Aina näytöllä -toiminnon ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

Voit valita, näytetäänkö kellonaika aina näytöllä himmeänä vai sammutetaanko näyttö kokonaan, kun et käytä kelloa.

Asetuksen vaihtaminen M600:sta

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Näyttö-kohta ja napauta sitä.
  2. Ota aina näytöllä -tila käyttöön (valitsin on sininen) ja pois käytöstä (valitsin on harmaa) napauttamalla Aina näytöllä -kohtaa.

Asetuksen vaihtaminen puhelimella

1. Avaa Wear OS by Google -sovellus.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Android-puhelinten käyttäjät: Valitse M600 kohdasta Laiteasetukset.

4. Ota Aina ruudulla käyttöön tai pois käytöstä valitsimella.

Jos Aina näytöllä on poistettu käytöstä ja M600:n näyttö on musta, voit aktivoida näytön uudelleen napauttamalla näyttöä, nostamalla älykellon nopeasti eteesi tai painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.

Akku kestää kauemmin, jos M600:n näyttö sammuu silloin, kun et käytä älykelloa.

Näytön lukituksen ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

Voit määrittää näytön lukittumaan automaattisesti, kun et pidä M600-laitetta ranteessasi. Voit valita, vapautetaanko näytön lukitus piirtämällä avauskuvio näyttöön vai syöttämällä PIN-koodi tai salasana.

Näytön lukituksen ottaminen käyttöön

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Muokkaus-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Näytön lukitus-kohtaa.
  3. Voit valita asetukseksi Kuvio, PIN-koodi, Salasana tai Ei mitään (pois käytöstä).
  4. Luo näytönlukituskuvio, PIN-koodi tai salasana noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kun näytön automaattinen lukitus on käytössä, voit lukita näytön myös manuaalisesti:

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Muokkaus-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Lukitse näyttö nyt.
  3. Vahvista napauttamalla valintamerkin kuvaketta.

Näytön lukituksen poistaminen käytöstä

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Muokkaus-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Näytön lukitus -kohtaa.
  3. Piirrä avauskuvio tai syötä PIN-koodi tai salasana.
  4. Etsi Ei mitään -kohta ja napauta sitä.
  5. Vahvista näytön automaattisen lukituksen poistaminen käytöstä napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Kosketusnäytön ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

Koskee vain Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen.

Voit ottaa kosketuslukituksen käyttöön, jotta voit ottaa älykellosi kosketusnäytön pois käytöstä tilanteissa, joissa et halua näytön reagoivan kosketukseen esimerkiksi vedessä ollessasi.

Kosketuslukituksen ottaminen käyttöön

1. Pyyhkäise aloitusnäytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Napauta Näyttö.
  4. Napauta Kosketuslukitus.
  5. Vahvista kosketuslukituksen käyttöönotto napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Kosketuslukituksen poistaminen käytöstä

• Paina laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.

Kirjasinkoon muuttaminen

Halutessasi voit muuttaa tekstin kokoa M600:n näytössä.

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Näyttö-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Kirjasimen koko.
  3. Vaihtoehdot ovat Pieni ja Normaali. Ota haluamasi kirjasinkoko käyttöön napauttamalla sitä.

M600:n näytön lähentäminen ja loitontaminen

Jos sinun on hankala nähdä, mitä M600:n näytöllä on, voit ottaa suurennustoiminnon käyttöön.

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Esteettömyys-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta Suurennuseleet-kohtaa.
  3. Vahvista napauttamalla valintamerkin kuvaketta.

Kun olet ottanut suurennustoiminnon käyttöön, voit lähentää ja loitontaa M600:n näytön kohteita napauttamalla näyttöä kolme kertaa.