Olet täällä: Polar-ominaisuudet > Askeltiheys ranteesta

Askeltiheys ranteesta

Kun askeltiheys mitataan ranteesta, sen mittaamiseen ei tarvita erillistä sensoria. Askeltiheys mitataan ranteen liikkeistä sisäänrakennetulla kiihtyvyysanturilla.

Askeltiheys ranteesta on käytettävissä seuraavissa lajeissa: Kävely, Hölkkä, Juoksu, Maantiejuoksu, Ratajuoksu, Maastojuoksu, Juoksumatto ja Ultrajuoksu.

Jos haluat nähdä askeltiheytesi harjoituksen aikana, siirry Polar Flow -sovelluksen kohtaan Lajiprofiilit, napauta lajiprofiilia, jota haluat muokata, valitse Muuta asetuksia / Muokkaa ja lisää Askeltiheys sen lajiprofiilin Harjoitusnäkymiin, jota käytät juostessasi. Voit muuttaa lajiprofiilien asetuksia myös Polar Flow -verkkopalvelun kohdassa Lajiprofiilit > Muokkaa. Harjoituksen jälkeen näet keskimääräisen ja maksimaalisen askeltiheytesi harjoituksen yhteenvedossa M600:n Polar-sovelluksessa, Polar Flow -sovelluksessa ja Polar Flow -verkkopalvelussa.

Tämän toiminnon käyttö edellyttää, että Android-puhelimeen yhdistetyssä M600:ssa on vähintään Polar-sovelluksen versio 1.4 ja iPhoneen yhdistetyssä M600:ssa vähintään Polar-sovelluksen versio 2.0.

Katso lisätietoja askeltiheyden käytöstä harjoittelussa Polarin tukisivuilta.