Olet täällä: M600:n käyttäminen > M600:n selaaminen > Näppäintoiminnot

M600:n näppäintoiminnot

Polar M600:ssa on kaksi painiketta: etupainike ja laitteen sivussa oleva virtapainike.

1. Etupainike
  2. Laitteen sivussa oleva virtapainike
  3. Kosketusnäyttö

Etupainike

Etupainikkeen avulla Polar-sovellusta on helppo käyttää harjoituksen aikana. Etupainikkeen avulla voit:

• avata Polar-sovelluksen nopeasti aloitusnäytöstä
  • avata Harjoittelu-kohdan Polar-sovelluksen valikosta
  • valita haluamasi lajin ja aloittaa harjoituksen lajiprofiililuettelosta
  • merkitä manuaalisen kierroksen harjoittelun aikana
  • keskeyttää harjoituksen
  • lopettaa harjoituksen
  • sulkea Polar-sovelluksen harjoituksen jälkeen.

Katso lisätietoja kohdasta Polar-sovelluksen selaaminen.

Etupainikkeen oletustoimintona on M600:n Polar-sovelluksen selaaminen. Halutessasi voit vaihtaa sovellusta, jonka alapainikkeen painaminen avaa. Siirry M600:ssa kohtaan Asetukset > Muokkaus > Muokkaa kiinteitä painikkeita > Ala ja etsi sitten haluamasi sovellus.

Laitteen sivussa oleva virtapainike

Laitteen sivussa olevalla virtapainikkeella on useita toimintoja:

• Aktivoi M600:n näyttö painamalla painiketta kerran.
  • Avaa sovellusvalikko painamalla painiketta kerran aloitusnäytön ollessa aktiivisena.
  • Palaa aloitusnäyttöön älykellon mistä tahansa kohdasta painamalla painiketta kerran.
  • Aktivoi näyttö uudelleen painamalla painiketta kerran kellon ollessa teatteritilassa.
  • Avaa Google Assistant pitämällä painiketta painettuna, kunnes kello värisee.
  • Sammuta älykello pitämällä painiketta painettuna, kunnes näyttö sammuu.
  • Kun M600 on sammutettu, käynnistä se pitämällä painiketta painettuna.
  • Käynnistä älykello uudelleen pitämällä painiketta painettuna, kunnes näet Polar-logon.