Olet täällä: Polar-ominaisuudet > Uinti

Uinti

Polar M600 on vesitiivis 10 metriin asti, ja sitä voi käyttää uitaessa.

Kun tallennat uintiharjoitusta Polar-sovelluksella, vesi saattaa estää ranteesta tehtävää sykkeen mittausta toimimasta ihanteellisella tavalla. Polar-sovellus kuitenkin kerää aktiivisuustiedot ranteesi liikkeistä uinnin aikana, joten saat uintitilastot uintiharjoituksistasi.

Huomaa, että kiinnitysvyöllä varustettua Polar-sykesensoria ei voi käyttää M600:n kanssa uinnin aikana, sillä Bluetooth ei toimi vedessä.