Olet täällä: M600:n käyttäminen > Valikkorakenne > M600 Käyttöohje | Sovellusvalikko

Sovellusvalikko

M600:ssa on seuraavat oletussovellukset:

* Vain Polar M600 -laitteessa, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

Voit ladata lisää sovelluksia älykelloosi Polar M600:ssa olevan Google Play Kauppa -sovelluksen avulla. Play Kauppa -sovelluksen käyttäminen M600:ssa edellyttää, että älykello on liitetty wifi-verkkoon.

Lisäsovellusten hankkiminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta aloitusnäytön ollessa aktiivisena.
  2. Etsi Play Kauppa ja napauta sitä.
  3. Selaa suositeltujen sovellusten luetteloa tai avaa hakutoiminto napauttamalla luettelon yläosassa olevaa suurennuslasikuvaketta.
  4. Napauta sovellusta, jonka haluat asentaa.
  5. Käynnistä sovelluksen lataus M600-laitteeseen napauttamalla Asenna.

Lue lisätietoja Wear OS by Google -tukisivujen kohdasta Google apps that work with Wear OS by Google (Wear OS by Google -yhteensopivat Google-sovellukset).

Koskee vain Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

Näet luettelon suositelluista kellosovelluksista avaamalla Wear OS by Google -sovelluksen puhelimessasi ja selaamalla kohtaan Olennaiset kellosovellukset. Napauttamalla LISÄÄ-kohtaa siirryt Google Play -kauppaan, jossa näet suuremman valikoiman suositeltuja Wear OS by Google -yhteensopivia sovelluksia.

Joistakin yhdistetyssä Android-puhelimessa käyttämistäsi sovelluksista voi olla saatavilla Wear OS by Google -älykelloversiot. Avaa M600:n Play Kauppa -sovellus ja selaa aloitusvalikon loppuun kohtaan Puhelimesi sovellukset. Napauta sovellusta, jota haluat käyttää älykellossasi ja napauta Asenna. Asentamisen jälkeen sovelluksen älykelloversio löytyy M600:n sovellusvalikosta. Jos sinulla on kysyttävää näistä sovelluksista, ota yhteyttä sovelluksen kehittäjään.