Olet täällä: M600:n käyttäminen > Valikkorakenne > Sovellusvalikko > Muistutukset

Muistutukset

Muistutukset tallennetaan Google-kalenterisovellukseen.

iPhonen käyttäjät: Voit asentaa Google-kalenterisovelluksen App Store -kaupasta. Kalenterisovellukseen on kirjauduttava samalla Google-tilillä, jota käytät Wear OS by Google -sovelluksessa.

Kalenteri-sovellukseen kirjautuminen

1. Asenna Google-kalenterisovellus iPhoneen App Store -kaupasta.
  2. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään samalla Google-tilillä, jota käytät Wear OS by Google -sovelluksessa.
  3. Napauta ALOITTAMINEN.

Voit asettaa M600:n muistuttamaan sinua haluamastasi asiasta tiettyyn aikaan tai tietyssä paikassa. Muistutukset näytetään ilmoituksina M600:ssa.

Muistutuksen asettaminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Muistutukset ja napauta sitä.
  2. Napauta pluskuvaketta.
  3. Sanele tehtävä sekä kellonaika tai sijainti. Voit esimerkiksi sanoa ”katso uusi tv-ohjelma seitsemältä”.

Muistutuksen merkitseminen suoritetuksi sovelluksessa

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Muistutukset ja napauta sitä.
  2. Pyyhkäise näyttöä kumpaan tahansa suuntaan arkistoitavan muistutuksen kohdalla.