Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Polar-sovelluksen valikkorakenne

Polar-sovelluksen valikko


Harjoittelu

Tästä käynnistät harjoituksesi. Avaa Harjoittelu-valikko, niin näet luettelon Polar-sovelluksessa olevista lajiprofiileistasi. Tässä voit valita haluamasi lajin.

Voit muokata M600:n Polar-sovelluksessa näkyvää lajiprofiilivalikoimaa joko Polar Flow -sovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa. Napauta mobiilisovelluksen valikossa Lajiprofiilit. Tai siirry osoitteeseen flow.polar.com, napsauta sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi ja valitse Lajiprofiilit. Voit lisätä ja poistaa lajiprofiileja sekä muuttaa niiden järjestystä luettelossa sekä mobiilisovelluksessa että verkkopalvelussa. Näin suosikkilajisi ovat aina helposti käytettävissä M600:ssa.

Aloita harjoitus odottamalla, että sykkeesi tulee näkyviin lajin kuvakkeen viereen. Jos valitsemasi lajiprofiili tukee GPS-seurantaa, myös GPS-kuvake tulee näyttöön. GPS:n ympärillä pyörivä vihreä ympyrä lakkaa pyörimästä, kun GPS-signaali löytyy. Valitse laji painamalla etupainiketta tai napauttamalla kuvaketta, niin harjoitus alkaa.


Päiväni

Näet päivittäisen aktiivisuutesi kertymisen M600:n aloitusnäytössä, jos käytät Polarin omia kellotauluja. Tällainen on esimerkiksi ”Polar Jumbo”. Päiväni-kohdassa näet tarkemmat tiedot päivittäisestä aktiivisuudestasi ja päivän harjoituksesi.

Avaa Päiväni, niin näet aktiivisuutesi tilan kohdassa NYT. Tässä näet prosentteina, kuinka suuren osan päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi olet saavuttanut. Edistymisesi havainnollistetaan myös vaiheittain täyttyvällä aktiivisuuspalkilla. Näet myös ottamiesi askelten määrän, kulkemasi matkan ja polttamasi kalorit.

Kun selaat Päiväni-valikkoa, näet päivän aikana tekemäsi harjoitukset ja harjoitukset, jotka olet suunnitellut päivälle Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -sovelluksessa. Voit avata aiempia harjoituksia, jolloin näet niiden tarkemmat tiedot.


Minun sykkeeni

Tästä kohdasta voit nopeasti tarkistaa sykkeesi aloittamatta harjoitusta. Kiristä vain ranneke ja napauta kuvaketta, niin näet sykkeesi hetken kuluttua.

Poistu Polar-sovelluksen valikkoon pyyhkäisemällä oikealle, tai palaa aloitusnäyttöön painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta.


Synkronoi

Koskee vain Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty iPhoneen

M600:n Polar-sovellus synkronoi harjoitus- ja aktiivisuustietosi Polar Flow -sovellukseen automaattisesti harjoituksen päätyttyä. Jos et harjoittele Polar-sovelluksella, mutta haluat nähdä aktiivisuustietosi mobiilisovelluksessa, tiedot on synkronoitava manuaalisesti. Tämä onnistuu napauttamalla Synkronoi-kuvaketta.. M600:n näytössä lukee Synkronoidaan synkronoinnin aikana ja Suoritettu onnistuneen synkronoinnin jälkeen.

Kun M600:n Polar-sovellus ja mobiilisovellus synkronoidaan, aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä myös Flow-verkkopalveluun.