Olet täällä: Asetukset > Järjestelmäohjelmiston päivittäminen

Järjestelmäohjelmiston päivittäminen

Polar M600:n käyttöjärjestelmänä on Wear OS by Google. Saat automaattisesti ilmoituksen M600-laitteeseen, jos Wear OS by Google -järjestelmään on saatavana päivitys. Päivitys ladataan M600-laitteeseen, kun älykello on kytketty laturiin ja se on Bluetooth-yhteydessä puhelimeen, joka on yhteydessä Internetiin.

Voit tarkistaa saatavilla olevat Wear OS by Google -ohjelmistopäivitykset myös manuaalisesti älykellosta.

Päivitysten tarkistaminen manuaalisesti

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  2. Napauta kohtaa Tietoja.
  3. Selaa luetteloa alaspäin kohtaan Järjestelmäpäivitykset ja napauta sitä.

M600 ilmoittaa joko ”System is up to date” (Järjestelmä on ajan tasalla) tai ”System update available” (Järjestelmään on saatavana päivitys). Jos päivitys on saatavilla, sen lataus alkaa, kun älykello kytketään laturiin ja se on Bluetooth-yhteydessä puhelimeen, joka on yhteydessä Internetiin.

Ohjelmistopäivityksen asentaminen

Kun järjestelmän päivitys on ladattu M600-laitteeseen, saat ilmoituksen, että päivitys on valmiina asennettavaksi.

1. Napauta ilmoitusta.
  2. Aloita asennus napauttamalla valintamerkkiä.

Älykello käynnistyy uudelleen ja Android-järjestelmä päivittyy.

Katso myös tämän käyttöohjeen luku Polar-sovelluksen päivittäminen ja Polar-tukisivuilla oleva artikkeli Miten M600:n ohjelmistojen versiot tarkistetaan.