Olet täällä: Aloittaminen > Yhdistäminen wifi-verkkoon

M600:n yhdistäminen wifi-verkkoon

Kun yhdistät M600:n wifi-verkkoon, voit pitää Polar-sovelluksen ajan tasalla M600:ssa olevan Google Play Kauppa -sovelluksen avulla ja ladata lisää sovelluksia Wear OS by Google -älykelloosi.

Koskee vain Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

M600 voi muodostaa yhteyden tallennettuihin wifi-verkkoihin automaattisesti laitteen ja puhelimen välisen Bluetooth-yhteyden katketessa. Kun Android-puhelin on yhteydessä wifi- tai matkapuhelinverkkoon ja M600 on yhteydessä wifi-verkkoon, synkronointi älykellon ja puhelimen välillä pysyy käytössä ja saat ilmoitukset M600-laitteeseen myös jättäessäsi puhelimen toiseen huoneeseen.

Puhelin ja M600 synkronoivat tiedot Wear OS by Google -pilven kautta. Synkronointi pilveen on siis otettava käyttöön puhelimen Wear OS by Google -sovelluksessa.

Wear OS by Google -pilvisynkronoinnin ottaminen käyttöön

1. Napauta puhelimesi Wear OS by Google -sovelluksessa Asetukset-kuvaketta.
  2. Napauta Tietosuoja ja henkilötiedot -kohtaa.
  3. Valitse sitten Pilvisynkronointi.
  4. Siirrä valitsin Käytössä-asentoon.

Seuraavat ohjeet koskevat Polar M600 -laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen tai iPhoneen

M600:n yhdistäminen wifi-verkkoon

1. Varmista, että M600:n näyttö on aktiivinen ja että olet aloitusnäytössä.
  2. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta asetuskuvaketta.
  4. Selaa Asetukset-valikkoa, etsi Yhteydet-kohta ja napauta sitä.
  5. Valitse Wifi.
  6. Napauta +Lisää verkko -kohtaa.
  7. Odota, kunnes älykello löytää käytettävissä olevat wifi-verkot, etsi haluamasi verkko ja napauta sitä.
  8. Jos verkko edellyttää salasanaa, salasana on syötettävä puhelimeen. Naputa Syötä puhelimessa ja syötä sitten wifi-verkon salasana puhelimeesi ja napauta Yhdistä.

Wifi-yhteyden kytkeminen päälle ja pois päältä

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Yhteydet-kohta ja napauta sitä.
  2. Valitse Wi-Fi.
  3. Vaihda wifi-yhteyden asetukseksi Automaattinen tai Pois napauttamalla Wi-Fi-kohtaa.

Voit pidentää M600:n akunkestoa estämällä älykelloa käyttämästä wifi-yhteyttä.

Katso lisätietoja rannelaitteesi wifi-yhteydestä selaamalla wifi-valikkoa kohtaan Tietoja Wi-Fi:stä tai käy Wear OS by Google -tukisivustolla.