Olet täällä: M600:n käyttäminen > Valikkorakenne > Sovellusvalikko > Herätys

Herätys

Voit asettaa M600-laitteeseen herätyksen. Herätyksen yhteydessä M600 värisee ja näyttää kortin.

Huomaa, että kun asetat M600-laitteeseen herätyksen, herätys ei soi puhelimessa.

Herätyksen asettaminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Herätys ja napauta sitä.
  2. Valitse haluamasi tunti tuntiympyrästä. Näet valitun tunnin myös ympyrän keskellä. Jos käytät 12 tunnin kelloa, valitse am tai pm napauttamalla.
  3. Siirry minuuttien valintaan napauttamalla ympyrän keskellä olevia minuutteja.
  4. Valitse haluamasi minuutit minuuttiympyrästä. Näet valitut minuutit myös ympyrän keskellä.
  5. Napauta valintamerkkikuvaketta.
  6. Napauta määritetyn kellonajan näkyvää tekstiä ja valitse, toistuuko herätys Kerran vai toistuvasti tiettynä viikonpäivänä. Palaa edelliseen näkymään pyyhkäisemällä näyttöä oikealle.
  7. Ota värinä käyttöön (kellokuvaketta ei ole yliviivattu) ja pois käytöstä (kellokuvake on yliviivattu) napauttamalla kellokuvaketta.
  8. Ota herätys käyttöön napauttamalla valintamerkkikuvaketta.

Herätyksen kytkeminen pois päältä sen soidessa

• Napauta herätyskellokuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.

Torkkutoiminnon käyttäminen

Torkkutoiminnon käyttäminen herätyksen soidessa:

• Napauta Z-kirjaimia.

Torkkutoiminnon viive on 10 minuuttia.