Olet täällä: M600:n käyttäminen > Valikkorakenne > Sovellusvalikko > Ajastin

Ajastin

Voit käyttää M600:aa alaspäin laskevana ajastimena.

Ajastimen asettaminen

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Ajastin ja napauta sitä.
  2. Valitse haluamasi minuutit minuuttiympyrästä. Näet valitut minuutit myös ympyrän keskellä. Siirry tuntien ja sekuntien valintaan napauttamalla ympyrän keskellä näkyviä tunteja ja sekunteja.
  3. Käynnistä ajastin napauttamalla toistokuvaketta.

Ajastin avautuu näyttöön.

Ajastimen pysäyttäminen

• Napauta taukokuvaketta.

Ajastimen käynnistäminen uudelleen

• Napauta toistokuvaketta.

Ajastimen nollaaminen

Jos haluat käynnistää ajastimen uudelleen alusta,

• Napauta uudelleenkäynnistyskuvaketta taukotilassa.

Ajastimen hylkääminen

Kun ajastimeen asetettu aika on kulunut loppuun, M600 värisee. Ajastimen hylkääminen sen väristessä:

• Napauta pysäytyskuvaketta tai pyyhkäise näyttöä oikealle.