Olet täällä: M600:n käyttäminen > Valikkorakenne > Sovellusvalikko > Play Kauppa

Play Kauppa

Kun M600 on liitettynä wifi-verkkoon, voit ladata uusia sovelluksia, pelejä ja kellotauluja Wear OS by Google -älykelloosi kellon Play Kauppa -sovelluksesta. Kun M600:n Polar-sovellukseen on saatavana uusia Polar-ominaisuuksia, voit ladata päivitykset Play Kauppa -sovelluksen avulla.

Play Kauppa -sovelluksen käyttäminen edellyttää, että M600:ssa on Google-tili. Jos et kopioinut Google-tiliäsi Polar M600 -laitteeseen käyttöönoton aikana, avaa Play Kauppa -sovellus ja napauta Lisää puhelimesta. Kopioi tili älykelloosi noudattamalla puhelimen näyttöön tulevia ohjeita.

Voit määrittää Play Kauppa -sovelluksen päivittämään älykellosi sovellukset automaattisesti, jolloin sinulta ei jää niiden päivityksiä saamatta. Jos sovellusten automaattinen päivitystoiminto on otettu käyttöön älykellon Play Kauppa -sovelluksessa, älykellon sovellukset päivittyvät automaattisesti uusimpiin versioihinsa, kun M600 on kytketty laturiin ja yhteydessä Internetiin.

Play Kauppa -sovelluksen automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön ja pois käytöstä

1. Avaa sovellusvalikko painamalla laitteen sivussa olevaa virtapainiketta, etsi Play Kauppa ja napauta sitä.
  2. Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin.
  3. Napauta asetuskuvaketta.
  4. Ota automaattiset sovelluspäivitykset käyttöön (valitsin on sininen) ja pois käytöstä (valitsin on harmaa) napauttamalla Automaattiset sovelluspäivitykset -kohtaa.