Olet täällä: Harjoittelu Polarin kanssa > Suosikit

Suosikit

Voit tallentaa suosikkiharjoitustavoitteesi Polar Flow -verkkopalvelussa Suosikkeihin ja hallita niitä siellä. M600:n Polar-sovelluksessa voi olla yhdellä kertaa enintään 20 suosikkia. Näet suosikkiharjoitustavoitteesi Polar-sovelluksessa kohdassa Harjoittelu pyyhkäisemällä lajiprofiililuetteloa vasemmalle. Jos verkkopalvelussa on yli 20 suosikkia, luettelon ensimmäiset 20 siirretään Polar-sovellukseen synkronoinnin yhteydessä. Voit muuttaa suosikkien järjestystä verkkopalvelussa vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä suosikki ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Suosikkiharjoitustavoitteidesi hallitseminen Polar Flow -verkkopalvelussa

Harjoitustavoitteen lisääminen Suosikkeihin

1. Luo harjoitustavoite.
  2. Napsauta Lisää suosikkeihin, ennen kuin Tallennat uuden harjoitustavoitteen.

Tavoite lisätään suosikkeihin.

TAI

1. Avaa olemassa oleva tavoite päiväkirjastasi.
  2. Napsauta Lisää suosikkeihin.

Tavoite lisätään suosikkeihin.

Suosikin muokkaaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Napsauta suosikkia, jota haluat muokata, ja napsauta sitten Muokkaa.
  3. Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, napsauta Päivitä muutokset.

Suosikin poistaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Poista harjoitustavoite suosikeista napsauttamalla poistettavan harjoitustavoitteen oikeassa yläkulmassa olevaa poistokuvaketta.

Katso ohjeet suosikin käyttämiseksi aikataulutetun harjoitustavoitteen luomiseen kohdasta Harjoittelun suunnitteleminen ja katso ohjeet harjoitustavoitteen mukaisen harjoituksen aloittamiseen kohdasta Harjoituksen aloittaminen.