Olet täällä: M600:n käyttäminen > M600:n selaaminen > Ranneliikkeet

Ranneliikkeet

Voit selata M600-laitetta ranneliikkeillä. Voit selata ilmoituksia ja valikoita ylös ja alas kääntämällä rannettasi sisään- ja ulospäin. Voit myös palata kellotauluun ravistamalla rannettasi.

Ranneliikkeet on otettava käyttöön, ennen kuin laitetta voi ohjata niiden avulla.

Ranneliikkeiden ottaminen käyttöön

1. Selaa Asetukset-sovellukseen, etsi Eleet-kohta ja napauta sitä.
  2. Ota ranneliikkeet käyttöön (valitsin on sininen) ja pois käytöstä (valitsin on harmaa) napauttamalla Ranneliikkeet -kohtaa.

Voit katsoa ohjevideon ranneliikkeiden käytöstä ja harjoitella samalla niiden käyttöä. Ohjevideo on samassa Eleet-valikossa, josta toiminto otetaan käyttöön. Etsi kohta Käynnistä ohjevideo selaamalla Eleet-valikkoa ja napauta sitä. Tarkemmat ohjeet ranteen liikkeiden käytöstä ovat Wear OS by Google -ohjeessa.